VROM benoemt directeur Communicatie en eerste woordvoerder minister Cramer

De Bestuursraad van het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM) heeft vandaag Sicco Louw benoemd tot directeur Communicatie. Hij wordt verantwoordelijk voor de organisatie van de directie communicatie ten behoeve van het gehele departement.

Louw (40) studeerde Nederlandse taal en Letterkunde en werkte bij diverse bedrijven en organisaties;drie jaar bij Nationale-Nederlanden als redacteur en communicatieadviseur en zeven jaar bij de Consumentenbond, eerst als woordvoerder en later als hoofd van de communicatieafdeling. Eind 2005 trad hij bij VROM in dienst als plaatsvervangend-directeur Communicatie. De benoeming van de nieuwe directeur Communicatie bij VROM is verlopen volgens de procedure van de Algemene Bestuursdienst (ABD).

Eerste woordvoerder minister Cramer

Op 1 februari treedt Tino Wallaart in dienst als nieuwe eerste woordvoerder van minister Cramer van Ruimte en Milieu. Wallaart (36) studeerde Biologie en was tot voor kort politiek assistent van minister Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Daarvoor werkte hij als parlementair journalist bij het radioprogramma Met het oog op morgen, en bij Vrij Nederland.

Noot voor redacties (