Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Opening kunstgrasveld en Sport BSO IJVV De Zwervers

door wethouder Lucas Bolsius samen met portefeuillehouder Bram van Hemmen

Op 3 januari was de feestelijke opening van het kunstgrasveld en de Sport BSO MAX (buitenschoolse opvang) bij voetbalvereniging IJ.V.V. De Zwervers.

De officiële overdrachtshandeling werd verricht door wethouder Lucas Bolsius samen met portefeuillehouder Bram van Hemmen. Na het officiële gedeelte werden allerlei binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd en voetbalkunstenaar Soufiane Touzani verzorgde een demonstratie. MAX Kinderopvang hield open huis.

Sport Buitenschoolse Opvang
De Sport BSO biedt een breed en aantrekkelijk activiteitenaanbod, in een omgeving waarin kinderen echt de ruimte hebben om te bewegen. Kinderen van de omliggende basisscholen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom bij Sport BSO MAX. Aanmelden kan telefonisch door contact op te nemen met het Centraal Bureau (010-297 44 33) van MAX Kinderopvang, via de website www.maxkinderopvang.nl of door een aanmeldingsformulier af te halen bij Sport BSO MAX of bij IJ.V.V. De Zwervers, beide gevestigd op sportpark De Groote Stee aan de Smeetslandseweg 15.

Kunstgrasveld
Het kunstgrasveld wordt door IJ.V.V. De Zwervers gebruikt voor wedstrijden van de pupillen en als trainingsveld. Verder wordt het veld gebruikt door Sport BSO MAX en door TOS (Thuis Op Straat) ten behoeve van de jeugd uit de wijk Kreekhuizen.
Het kunstgrasveld is tot stand gekomen met middelen van Pact op Zuid, deelgemeente IJsselmonde en gemeente Rotterdam.