FloraHolland


Groot assortiment en diversiteit aan kwekers op FloraHolland Winter Fair

FLORAHOLLAND (12 januari 2009) - Vorige week woensdag en donderdag organiseerde FloraHolland Connect de jaarlijkse FloraHolland Winter Fair. Veel in- en verkopers namen de tijd en moeite om te kijken wat het komende seizoen hen te bieden had.

Het aangeboden assortiment op de beurs was groot en dus aantrekkelijk voor de bezoeker. Voor het eerst waren er twee aparte productpleinen: één voor de kamerplanten en één voor de boomkwekerijproducten. Kopers waardeerden dit positief. Zij kregen nu nog beter zicht op de productgroepen die hen specifiek interesseren. "Kopers oriënteerden zich op het aanbod van het komende seizoen, waren geïnteresseerd in het getoonde assortiment en waren positief over de diversiteit aan kwekers", aldus productgroepspecialist Michel Verbeek.

Ruim 250 aanvoerders toonden in een eigen stand hun aanbod van boomkwekerijproducten, kamer- en tuinplanten. Er was deze keer een speciale straat ingericht voor kwekers uit de regio Venlo. Gesteund door Boomkwekerij Support Venlo (BSV) presenteerden zij zich voor de eerste keer samen op een handelsbeurs van FloraHolland. Er was sprake van een succesvolle eerste deelname.
Het team Persoonlijke Verkoop van FloraHolland Connect had haar monsterplein eveneens gevuld met actueel aanbod. Kopers sloten orders af binnen alle productgroepen, zowel in de daghandel als in de termijnhandel. Kortom: een goede start van 2009.

De volgende handelsbeurs van FloraHolland is de FloraHolland Trade Fair van 4 tot en met 6 maart. Deze (inter)nationale handelsbeurs voor exporteurs, groothandelaren en hun klanten vindt plaats in Naaldwijk. Meer informatie over de Trade Fair staat op onze internetsite www.floraholland.com.