Bredeschool.nl

Ziezo en De Klinkert winnaars ronde 4 en 5

maandag 12 januari 2009

Basisscholen De Klinkert uit Oudenbosch en Ziezo uit Roosendaal zijn de winnaars van ronde 4 en 5 van de KubusQuiz. De redactie van BredeSchool.nl reikte vandaag de prijzen uit.

Niet alleen het team werd getrakteerd op taart in Oudenbosch. Ook de peuters van Peuterspeelzaal het Hummelhok, die sportpakket feestelijk in ontvangst namen, aten een taartje mee. Jan von den Hoff, brede schoolcoördinator in de gemeente Halderberge, won de vierde ronde door alle meerkeuzevragen goed te beantwoorden en een praktisch antwoord te geven op de open vraag. In Halderberge wordt druk gewerkt aan de brede school en daarbij worden verenigingen en organisaties uit de omgeving bij betrokken. Sportclubs, de bibliotheken en culturele organisaties zijn betrokken bij projecten als `Sportief nablijven' en de verlengde schooldag.

In Roosendaal kreeg Arnout Visschedijk van ombs Ziezo het prijzenpakket uitgereikt die hij won met zijn inzending in de ronde cultuur. De klas van meester Arnout nam met veel enthousiasme het Oorlogwinterpakket in ontvangst. Naast een boek en een filmposter, ontvangt de hele klas een kaartje voor de film.

Deze week ontvangen de negen overige winnaars van vijfde ronde het filmpakket van Oorlogwinter en een taart. De winnaars van ronde 4 hebben het sportpakket rond de kerstvakantie ontvangen. We spelen nu de zesde en laatste ronde met als onderwerp combinatiefuncties. Klik hier om mee te spelen en een kans te maken op een plaats in de finale!