Ingezonden persbericht




Persbericht

Speciaal optreden van Ernst en Bobbie op Klavertje Vier-school (groep 3 / 4) in Hoofddorp, met dank aan miljoenste bezoekster Isa Beelen Maandag 12 januari - 13.00 uur

Isa Beelen uit Hoofddorp met de Ernst en Bobbie Award Maandag 12 januari verzorgen de razend populaire kinderkomieken Ernst en Bobbie een speciaal optreden op de Klavertje Vier-school, Dussenstraat 38, 2134 DL Hoofddorp. Met dank aan Isa Beelen, die op 21 oktober als miljoenste bezoeker van de Ernst en Bobbie- shows in sporthal 't Spectrum in Hoofddorp onder andere voor haar klas een speciaal Ernst en Bobbie-optreden won.
Om 13.00 uur worden Ernst en Bobbie op het schoolplein van deze grote basisschool door alle groepen 3 / 4 verwelkomd, waarna aansluitend de klas van Isa in de aula kan genieten van het speciale optreden van hun grote helden.
Verslaggevende media zijn van harte welkom. Plezierig als geïnteresseerden zich aanmelden bij monique@mvsp.nl. Van de verkiezing van Isa Beelen tot 1 miljoenste bezoekster zijn filmopnames op XDCam copyrightvrij beschikbaar. Samen met haar moeder bezocht Isa Beelen 21 oktober in sporthal 't Spectrum in Hoofddorp de gloednieuwe Ernst en Bobbie-show Herrie op de Noordpool. Opeens werd ze uitgekozen tot de miljoenste bezoeker van de Ernst en Bobbie-shows. Ze werd overladen met prijzen, zoals een heuse Ernst & Bobbie Award, Ernst en Bobbie dvd's en een jaarabonnement op het Ernst en Bobbie-magazine. Maar de mooiste prijs was ongetwijfeld de prijs die ze samen met haar klas, groep 3 / 4 van de Klavertje Vier-school uit Hoofddorp, mag delen. Een speciaal optreden van Ernst en Bobbie dat maandag 12 januari plaatsvindt. Vanaf 15 februari treden Ernst en Bobbie weer kris kras door het hele land op met hun show Herrie op de Noordpool. In deze show van bijna anderhalf uur komen Ernst en Bobbie in hilarische situaties terecht: Ernst zit vast in de lift, Bobbie komt in de tv studio van `Het




Nieuws', beiden dobberen op een ijsschots op de poolzee en ontdekken het geheim van het `ijspaleis' van Egbert de Vries die op de Noordpool woont. Iedereen kan op zijn hardst meezingen met de bekende liedjes van Ernst en Bobbie en zich slap lachen om de woordgrapjes en om de komische situaties waar de twee soepkippen in terecht komen.

De razend populaire kindervrienden en Gouden Stuiver-winnaars voor het beste jeugdprogramma zijn dagelijks op televisie te zien bij Jetix. Bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week helemaal gratis op de internetsite www.ernstbobbie.tv Wist u dat?
Erik en Gert-Jan al sinds 1985 samenwerken en als eerste project een carnavalslied opnamen?
Ernst en Bobbie al bijna 100 avonturen hebben meegemaakt en meer dan 150 liedjes hebben geschreven?
Ernst en Bobbie nog nooit NIET op het Feest van Sinterklaas zijn geweest en daarmee de langst optredende Feest van Sinterklaas-artiesten zijn? Er 136 unieke Ernst en Bobbie merchandise-producten zijn? `Soepkip' een echt Ernst en Bobbie-woord is?
Bobbie zelf 3 kinderen heeft en Ernst 2?
Ernst en Bobbie ambassadeurs zijn voor Stichting de Opkikker? Erik alle teksten voor de series schrijft, Gert-Jan alle muziek van de liedjes, en dat zij samen de songteksten schrijven en de teksten voor de theatershows? Er meer dan 1000 live-shows zijn geweest?
Er een eigen Ernst en Bobbie Magazine is?
Ernst en Bobbie dit jaar (2008) hun miljoenste(!) bezoeker mogen ontvangen? Er meer dan 1.200.000 beeld- en geluidsdragers zijn verkocht? Ernst en Bobbie sinds 1991 (!) elk jaar belangeloos het Sinterklaasfeest bij het AMC verzorgen?
De bioscoopfilm van Ernst en Bobbie bijna een kwart miljoen bezoekers trok? Er een nieuwe speelfilm van Ernst en Bobbie in de maak is? (release waarschijnlijk herfst 2009)
Erik en Gert-Jan begonnen zijn in het Juliana Kinderziekenhuis om als vrijwilliger afleveringen te maken voor de zieke kinderen? www.ernstbobbie.nl Noot aan de redactie ­