Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KUNSTENARES LILITH BRENGT NIEUW FOTOKUNSTBOEK UIT

Lilith, de revelatie op het gebied van fotografie, brengt een nieuw boek uit. Een overzicht van een groot aantal van haar zelfportretten uit de jaren 2007 en 2008 is gebundeld in een luxe boek dat is uitgebracht in een oplage van 1.000 stuks. De eerste 100 exemplaren zijn genummerd en tevens handgesigneerd door Lilith. Ze gaan vergezeld van een door haar gesigneerd zelfportret "The Prince and I' (Kodak Metal print). Het 246 pagina's tellende fotokunstboek omvat meer dan 250 van haar werken, een enkele maal vergezeld van een gedicht waarin ze haar emoties weergeeft.

Het overzichtsboek is exclusief verkrijgbaar bij Kunstgalerie Artxcel uit Capelle aan den IJssel.

De eerste portfolio van Lilith die medio dit jaar verscheen, was in zeer korte tijd bijna geheel uitverkocht. Voorkom daarom teleurstellingen en plaats tijdig een voorinschrijving.

Nieuwe werken

Inmiddels heeft Lilith een 8-tal nieuwe foto's uitgebracht. De kunstwerken zijn te bewonderen op www.artxcel.com

Werken van Lilith te zien tijdens Kunst & Antiek Weekend Naarden

Tijdens het Kunst- & Antiek Weekend in de Grote Kerk van Naarden zal een aantal werken van Lilith te zien en te koop zijn bij Eduard Planting Fine Art.

Het Kunst- & Antiek Weekend Naarden-Vesting zal plaatsvinden van donderdag 22 tot en met zondag 25 januari 2009. Dagelijks geopend van 11 tot 18 uur, vrijdag tot 22 uur.

Meer informatie:

Kunstgalerie Artxcel

Filosofentuin 4

2908 XB Capelle aan den IJssel

Tel. (010) 4586805

www.artxcel.com