Ingezonden persbericht


IDS Scheer biedt geïntegreerde repository voor BPM en CMS

One-stop-shopping: content uit ARIS en contentmanagementoplossingen gecombineerd voor datatoegang

Den Haag, 12 januari 2009 - IDS Scheer, toonaangevende leverancier van BPM-software, sluit een samenwerkingsverband met EntropySoft, specialist in Enterprise Content Integration (ECI). Beide bedrijven gaan gezamenlijk bi-directionele connectoren integreren met Content Management Systemen (CMS) in het ARIS-platform.

Alle medewerkers binnen een bedrijf profiteren van het nieuwe IDS Scheer-aanbod. Dit biedt ze namelijk directe controle over alle procesinformatie, ongeacht of het gaat om ARIS-content of dat de content opgeslagen is op aparte Enterprise Content Repositories. Uitgebreide read/write-connectoren zorgen ervoor dat ARIS volledig integreert met alle grote Content Management Systemen, zoals EMC Documentum, Microsoft SharePoint, LiveLink, Lotus Notes en IBM FileNet.

"Standaard toegangsfunctionaliteit tot CMS-applicaties is momenteel een noodzaak voor alle softwareleveranciers die uiteenlopende documenten en mappen moeten combineren. Bij EntropySoft zijn we er trots op dat we de ARIS-oplossingen mogen voorzien van onze connectoren met een brede functionaliteit", zegt Nicolas Maquaire, CEO en medeoprichter van EntropySoft. "Daarnaast biedt onze uitgebreide expertise in contentgecentreerde applicaties een sterke toegevoegde waarde voor dit samenwerkingsverband."

"Op basis van de nieuwe ARIS-component kunnen we al onze klanten gebruiksvriendelijke en naadloze toegang tot alle data in Content Management Systemen bieden, die relevant zijn voor bedrijfsprocessen", zegt Karl Wagner, hoofd van ARIS R&D - Product and Solution Management bij IDS Scheer AG.

###

Over EntropySoft
EntropySoft richt zich op de integratie van ongestructureerde gegevens in de wereldwijde ECI-markt (Enterprise Content Integration). Als specialist op het vlak van informatietoegang heeft EntropySoft als doelstelling om toegang tot content te faciliteren en het werken met gecombineerde content te vereenvoudigen. Softwareleveranciers gebruiken EntropySoft-technologie om de integratie tussen hun oplossingen en CMS te vereenvoudigen, zoals voor BPM, Enterprise Search, Records Management, Collaboration etc. EntropySoft biedt het meest uitgebreide portfolio van connectoren in de markt en levert met Content ETL een baanbrekend product. De volgende vooraanstaande wereldwijde organisaties integreren EntropySoft-connectoren: Attivio, Coveo, Endeca, Exalead, IDS Scheer, Image Integration Systems en Kazeon.

Ingezonden persbericht