Ingezonden persbericht


--- PERSBERICHT ---

Tilburgse band verovert Duitsland!

De Tilburgse Sean Walsh Band speelt vanavond maandag (12 januari 2009) in de Duitse late night televisie show 'FAB Late Night Club' in Berlijn. De televisieshow op de zender 'Fernsehen aus Berlin' is in de regio een van de best bekeken programma's met iedere avond zo'n 350.000 kijkers.

De Sean Walsh Band is door de omroep uitgenodigd na een succesvolle show die de band en maand geleden in een kasteel in de buurt van Keulen gaf. Het jonge Nederlandse powertrio speelt live twee nummers van hun nieuwe plaat 'timetravellersexmachine'. De Sean Walsh Band bracht recentelijk haar cd 'timetravellersexmachine' uit. Dit album is door de muziekpers lovend ontvangen. De band tekende kort daarvoor een platendeal bij Corazong Records

Over de band:

De Sean Walsh Band is een van de beste bands van dit moment! Benvloed door: Hendrix, Wolfmother en Led Zeppelin.

REVOLVER magazine: "Het is heerlijk verfrissend om te horen hoe drie eigenwijze Nederlandse twintigers op timetravellersexmachine een oud genre met veel elan, power en brutaliteit weer nieuw leven proberen in te blazen!"

Muziekblad OOR: "dit debuut ademt een eerlijkheid en liefde voor een muziekstijl die je geen moment in verband zou brengen met dit nog redelijk jonge Tilburgse drietal."
---