Ingezonden persbericht


Nieuwe Raad van Bestuur aangesteld bij Satyam

Hoofddorp, 12 januari 2009 - Satyam Computer Services Limited (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY) verwelkomt de aanstelling van drie leden van een nieuw te vormen Raad van Bestuur door het Indiase Ministerie van Ondernemingszaken. De aangestelde leden zijn:

* Mr. Deepak S. Parekh, Voorzitter van HDFC Bank
* Mr. Kiran Karnik, voormalig President van NASSCOM
* Mr. C. Achuthan, Directeur bij de National Stock Exchange, voormalig lid van SEBI, en voormalig Voorzitter van het Securities Appellate Tribunal. "Satyam verwelkomt deze belangrijke ontwikkeling, die de voortgang van de operationele bedrijfsvoering zal waarborgen en die positief bijdraagt aan het vertrouwen van klanten, de motivatie van het personeel en het herstel van het vertrouwen van investeerders. Deze nieuwe leden zijn gewaardeerde leiders, die zowel in India als daarbuiten bekend staan om hun ervaring in de IT-dienstensector en op financiëel, juridisch en bestuurlijk gebied. Het leiderschapsteam van Satyam spreekt haar volledige vertrouwen in hen uit en zal nauw en volledig samenwerken met de nieuwe directie", aldus een verklaring van Satyam. De directie zal naar verwachting binnen 24 uur na aanstelling samenkomen.

"Deze ontwikkeling zal een stabiliserend effect hebben voor Satyam, en is letterlijk het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf. Het is het beste nieuws van de afgelopen vier weken", aldus een woordvoerder van Satyam.

###

Over Satyam
Satyam Computer Services Ltd. (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY) is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van advies en IT. Het bedrijf levert diensten op het gebied van advies, systeemintegratie en outsourcing aan klanten in twintig* verschillende sectoren in 65* landen, waaronder Nederland, België en Luxemburg. Satyam beschikt over een brede, functionele expertise, hoogwaardige technologische kennis en een wereldwijd delivery-model om bedrijven te helpen bij het optimaal inrichten van hun belangrijkste processen en hun prestaties te verhogen. Bij Satyam werken 52.865* professionals op het gebied van engineering, productontwikkeling, supply chain management, CRM, BPM, BI, enterprise integration en infrastructuurbeheer. Satyam bedient 690* klanten vanuit zijn Development Centres in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië. Van deze klanten behoren 185 klanten tot de Fortune® 500.

Ingezonden persbericht