Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB presenteert nieuwe Whitepaper:
'De steeds belangrijkere rol van Records Management: het creëren van een nieuwe basis voor effectieve e-discovery en kennis management'

Amsterdam, 12 januari 2009 - ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions, presenteert zijn nieuwe Whitepaper. Hierin worden de voordelen belicht van het implementeren van een hoogwaardige en veelzijdige records management oplossing die geavanceerde zoek- en e-discovery mogelijkheden bevat. De Whitepaper concentreert zich met name op hoe de ZyIMAGE Records Management oplossing van ZyLAB organisaties kan helpen bij het neerzetten van een sterke basis voor e-discovery en algemeen kennismanagement.

Deze Whitepaper van ZyLAB geeft een algemeen overzicht van hoe het implementeren van een uitgebreide records management oplossing, ondersteund door een bedrijfsbrede zoekfunctie, kan leiden tot een beter algemeen kennismanagement en geoptimaliseerde discovery mogelijkheden, minimale juridische risico's en verbeterde winstmogelijkheden. Veel organisaties herkennen tegenwoordig de voordelen van functionele Records Management oplossingen. Dit doen zij vooral met het oog op de (komende) regelgeving betreffende transparantie van informatie en verwachtingen voor gegevensarchivering. Hoewel de verschillende voordelen bekend zijn, implementeren organisaties een dergelijk systeem niet altijd. Redenen hiervoor variëren van een gebrek aan een toekomstvisie tot budgetzorgen. Deze organisaties realiseren zich niet dat het integreren van een duel-capability systeem dat een uitgebreide zoekfunctionaliteit en een volledige records management oplossing bevat, voorziet in een sterk organisatorisch framework voor beter kennismanagement.

De nieuwe Whitepaper biedt lezers meer kennis; bijvoorbeeld over de nieuwe integratiedefinitie, die ingaat op de impact van en de benodigde componenten voor effectief records management. Na het lezen van de whitepaper is duidelijk wat de drijvende factoren zijn voor records management, hoe een effectieve records management strategie verder te ontwikkelen is en hoe een flexibele en werkbare definitie van records is te creëren. Verder kunnen lezers een praktisch file plan (document structuur plan) ontwikkelen, ondersteunen en uitvoeren. Daarnaast kan tevens kennis opgedaan worden over hoe een begrijpelijke retention policy wordt opgesteld en de basis voor hoogwaardig kennismanagement wordt gelegd.

Het ZyIMAGE Information Access platform is een compleet op XML-gebaseerde oplossing die voorziet in een robuuste basis voor archivering en lange termijn beheer van alle bedrijfskritische informatie; van gedigitaliseerde documenten tot elektronische bestanden en van e-mail met bijlagen tot multimedia. De kerntechnologie van het Information Access Platform zorgt er voor dat het vinden van, het toegang krijgen tot en het organiseren van specifieke data op een simpele, snelle en beveiligde manier kan worden uitgevoerd via een standaard browser. Gebruikers kunnen extra modules toevoegen om de gewenste, kosteneffectieve oplossing te creëren voor specifieke projecten of bedrijfsprocessen. De Records Management en Archivering Module (RMA) geeft gebruikers volledige controle over alle informatie die de organisatie binnenkomt of verlaat. Deze module is één van de weinige RMA tools op de markt, die volledig voldoet aan de US DOD 5015.2-STD en Nationale Archieven (PRO) standaarden voor elektronisch records management systemen (ERMS). Met het file plan van een organisatie als basis stelt de ZyIMAGE RMA module gebruikers in staat om content te beveiligen en te bewaren. Niet alleen de content van de elektronische records maar ook de bijbehorende context en structuur gedurende de levensduur,worden beveiligd en bewaard zodat de records te auditen zijn en 'afgesloten' worden in hun definitieve vorm.

Voor meer informatie over de volledige Whitepaper: White Paper - The Expanding Role of Records Management: Creating a New Foundation for Effective E-Discovery and Knowledge Management

Over ZyLAB
ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Document Management software die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen. Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.