Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Onder embargo tot maandag 12 januari 2009, 17.00 uur.

CMC reikte Coqs d'Honneur 2008 uit tijdens Nieuwjaarsreceptie.

Op maandag 12 januari 2009 organiseerde het Centrum voor Merk en Communicatie (het CMC, bestaande uit het GVR, VEA, BVA, DDMA en SPOT) hét Nieuwjaarsevenement voor de marketingcommunicatie branche. Deze vond plaats in de sfeervolle Wintertuin van het NH Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam.

Tijdens deze feestelijke avond reikte Hans Hillen (voorzitter CMC) de Coqs d'Honneur uit. Net als voorgaande jaren werden de prijzen uitgereikt aan personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor het marketingcommunicatievak. Er werden drie Coqs d'Honneur, één Jonge Haan en één Coq de Grand Honneur uitgereikt.

De Jonge Haan 2008, de prijs voor een jong aanstormend talent binnen het marketingcommunicatievak, ging naar Lobke Hidding. Als aanmoediging ontving zij een Jonge Haan in de vorm van een tekening gemaakt door kunstenares Ellen Meuwese.

De Coqs d'Honneur 2008 gingen naar Henri van der Aat, Roland van der Vorst en Elsbeth Polak. Zij ontvingen een beeldje gemaakt door kunstenares Gerda van Kersbergen.

De Coq de Grand Honneur 2008 werd aan Auke Visser uitgereikt. Ook hij ontving een beeld gemaakt door kunstenares Gerda van Kersbergen.

EINDE BERICHT