Persbericht

Fujitsu Services start wervingscampagne voor 200 IT'ers IT-dienstverlener maakt sterke groei door

Maarssen, 12 januari 2009 ­ Fujitsu Services, wereldwijd specialist in IT-infrastructuurbeheer en outsourcing-services, start met een grote campagne om 200 nieuwe medewerkers te werven. De IT-dienstverlener groeit hard en zoekt ervaren en startende IT'ers voor verschillende functies en divisies.

Fujitsu is de op twee na grootste leverancier van IT-systemen en -diensten ter wereld. In Nederland zijn op dit moment zo'n 650 mensen werkzaam bij Fujitsu Services. Om de organisatie verder te versterken en aan de stijgende klantvraag te kunnen blijven voldoen, zoekt de organisatie in Nederland in totaal 200 IT'ers met een variërend opleidings- en ervaringsniveau. De nieuwe medewerkers zijn onder te verdelen in zes profielen: IT-consultant, graduate, netwerkbeheerder, customer support technician (helpdesk), projectmanager en systeembeheerder.

Om de wervingscampagne vorm te geven is Fujitsu Services de samenwerking aangegaan met Inhouse Recruitment van Randstad Search & Selection, dat uit naam van Fujitsu Services de recruitment op zich zal nemen en ACA/JES communicatie, dat zich gaat richten op de arbeidsmarktcommunicatie.

"Het gaat goed met Fujitsu Services in Nederland. We breiden onze dienstverlening bij tevreden klanten verder uit en het aantal nieuwe klanten dat gebruik maakt van onze diensten blijft groeien", zegt Eric Bouwer, algemeen directeur van Fujitsu Services Nederland. "We streven er dan ook naar om onze verschillende divisies verder uit te breiden. We zijn ervan overtuigd dat we er samen met Randstad en ACA/JES in zullen slagen om de talentvolle en toegewijde nieuwe medewerkers te vinden waar we naar op zoek zijn."