Ingezonden persbericht


Leads2Business partner met Selligent - Optizen

Leads2Business gaat een partnership aan met Selligent - Optizen, leverancier van het interactive marketing platform Messagent - Selligent Interactive Marketing. Met Messagent is Leads2Business nog beter in staat om snel en kostenefficiënt slimme campagnes voor gepersonaliseerde klant- en personeelswerving in te richten.

Flexibele en effectieve wervingscampagnes
Messagent stelt online marketeers in staat om over verschillende kanalen maatwerkcampagnes te voeren. "Door de kennis die Leads2Business heeft van ons platform zijn wij door deze partnership nog beter in staat de Nederlandse markt te servicen." Aldus Jan Teerlinck, directeur bij Selligent - Optizen. "Leads2Business maakt al een aantal jaar gebruik van Messagent en weet daardoor heel goed hoe je het maximale haalt uit online campagnes met ons platform".

Leads2Business en Messagent
Leads2Business werft nieuwe klanten en personeel met slimme resultaatgerichte concepten. "Wij leveren onze klanten full service oplossingen, met Messagent kunnen we deze snel en bedrijfszeker uitrollen" volgens Michiel van Gaalen, directeur van Leads2Business. Door het partnership is Leads2Business nog beter in staat om bedrijven met een eigen Messagent licentie te servicen. "Onze kennis en ervaring met Messagent kunnen we op bestaande en nieuwe klanten overdragen zodat deze tool in iedere denkbare branche en organisatie succesvol geïmplementeerd kan worden".