Ingezonden persbericht


Persbericht januari 09

Cupido presents Valentine Singles Party

Valentijnsdag is bij uitstek de dag voor Cupido om zijn liefdespijlen uit te schieten, en wel op de grootste party voor singles in de sfeervolle en trendy Sir Winston Club in Rijswijk.

Om gelijkgestemden bij elkaar te brengen, is het een exclusief feest voor vrijgezelle 25plussers. Een andere gemene deler is de passie voor goede muziek. Zo is er een dikke line-up met soulvolle housemuziek geprogrammeerd: DJ Valere (Marbella), Chris Rox (Latin Lovers/Absolutely Stereo), Alberto V. (Crazyland/Erotic Festival), Jasper Clash (Latin Lovers/Crunc), met MC Choral (Beatloverz/Pacha) als host van de avond.

Kom je op de dansvloer een leuke single tegen, dan is het Grand Café de plek om elkaar beter te leren kennen. Hier hoef je niet boven de beats uit te schreeuwen, want er worden klassiekers uit de seventies, eighties en nineties gedraaid. En in het casino kunnen jullie samen je geluk beproeven.

Vorig jaar was het een enorm succes. Op Hyves heeft Cupido Party inmiddels een vriendengroep aangemaakt. Binnen twee weken zijn er al meer dan 2.000 singles lid geworden van deze Cupido Hyves! Ook dit jaar verwacht de organisatie dan ook dat er veel leuke vrijgezellen komen dansen en sjansen.

Heb je al een stille liefde en zou je graag willen dat hij of zij ook naar Sir Winston Club komt? Dan regelt Cupido dat voor je. Hij schiet zijn liefdespijlen in de vorm van een stijlvolle uitnodiging, met vermelding dat er een stille aanbidder op hem of haar wacht. Meer informatie over deze spannende Valentijnsdag-date vind je op www.cupido-party.nl.

De Sir Winston Club is zowel met de auto als met de trein zeer goed bereikbaar. De Club ligt tegen het NS Station Rijswijk aan en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen aan het Kessler Park/ Lange Kleiweg 1 te Rijswijk. Er zijn in de nabijheid twee hotels: het Bastion en Sir Winston Hotel. Het feest begint om 22.00 en duurt tot 04:00.

Bij aankomst krijgt iedereen een gratis welkomstdrankje en als je uitgefeest bent, krijg je van Cupido een leuke verrassingstas mee naar huis. Ben jij één van de eerste 100 die een ticket heeft gekocht dan zit er in jouw tas bovendien nog een gratis webcam!

Voor meer informatie www.cupido-party.nl | http://de-cupidos.hyves.nl

----------