Ingezonden persbericht


COLT benoemt Tanuja Randery als Hoofd Multi-National Business in Europa

Amsterdam, 12 januari 2009 - Tanuja Randery, Managing Director van COLT Benelux, krijgt een nieuwe rol als Hoofd Multi-National Business voor COLT en Hoofd UK en Ierland Major Enterprise Business, met ingang van 1 januari 2009.

In haar nieuw rol is Tanuja verantwoordelijk voor het leiden van de Global Account Business van COLT, die bestaat uit de grootste pan-Europese klanten. De Multi-National Business Division zorgt ervoor dat de klanten overal in Europa op dezelfde manier ondersteuning krijgen, ook voor wat betreft hun specifieke wensen. De Global Account Directors in de diverse landenorganisaties van COLT rapporteren aan Tanuja in haar nieuwe rol. Naast het leiden van de Multi-National Business divisie, wordt ze ook Hoofd Major Division UK en Ierland.

COLT heeft veel succes gehad in de Benelux onder leiderschap van Tanuja. In de twee jaar als Managing Director van COLT Benelux heeft ze een uitstekend team samen gesteld. De organisatie staat er nu zeer goed voor zodat de positie de komende tijd verder kan worden uitgebouwd qua aansprekende resultaten in de Benelux.

Marc Van Meensel zal als interim Managing Director voor Nederland fungeren, naast zijn rol als Finance Director Nederland, totdat een nieuwe Managing Director voor COLT Nederland wordt benoemd. Marc Van Meensel zal direct rapporteren aan Henri Van der Vaeren, Managing Director van de Country Division.

Over COLT
COLT is een toonaangevende Europese aanbieder van zakelijke telecommunicatie diensten. COLT is gespecialiseerd in het leveren van data, spraak and managed services aan grote bedrijven, de middenzakelijke markt en wholesale klanten. COLT heeft in 13 landen een netwerk van 25.000 km, inclusief metropolitan area netwerken in 34 grote Europese steden met directe glasvezel verbindingen naar 16.000 gebouwen en 18 COLT datacentra.

COLT Telecom Group S.A. staat genoteerd op de London Stock Exchange (COLT). Meer informatie over COLT en haar diensten kunt u vinden op www.colt.net.

-- Einde ---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

COLT Telecom
Marketing Communications & PR Manager
Brigitte Buijs
020-888 20 20
brigitte.buijs@colt.net

Trimedia
Marijke van Hooren
023-750 32 10
mvanhooren@trimedia.nl