Politie Limburg-Noord

Politie Limburg-Noord introduceert website The Rulez


Datum: 12-01-2009
Tijd bericht: 14:45
Plaats: Regio
Via de website van politie Limburg-Noord kun je nu doorklikken naar de website 'The Rulez'. Een site van de politie speciaal voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

De site gaat over the rulez: grenzen die jongeren zelf stellen, die de wet stelt en die de politie bewaakt, zodat iedereen zich op hun gemak voelt. Onderwerpen die jongeren bezig houden komen aan bod. Dit zijn onderwerpen als drugs, drank, illegale straatraces, heling, pesten, loverboys en wapens. Naast informatie bevat de site enkele 'fun'-items, zoals ringtones, smoezen, wallpapers en filmpjes.

De website ziet er heel anders uit dan dat je van de politie gewend bent. Het is helemaal opgezet in jongerenstijl en heeft een heel andere uitstraling dan andere politiesites. Zo wil de politie de jeugd bereiken. In de toekomst zal deze site regionaal verder ontwikkeld worden en zal bekeken worden of het ook mogelijkheden geeft met betrekking tot opsporing. De site is ontwikkeld door de politie Haaglanden en is door het korps Limburg-Noord overgenomen.

Om zelf een kijkje te nemen kun je naar www.therulez.nl surfen of via button op de internetsite van politie Limburg-Noord doorklikken.