Ingezonden persbericht


Zoetermeer, 12 januari 2008

Persinformatie

De juiste keukenapparatuur met slechts een paar klikken:

Siemens opent interactieve showroom

Als eerste leverancier van huishoudelijke apparatuur lanceert Siemens een interactieve showroom. Via www.siemens-showroom.nl kan de consument thuis spelenderwijs de juiste inbouwapparatuur voor de keuken kiezen. Er kan een keuze worden gemaakt uit inbouwapparatuur van Siemens, waarbij door middel van handige filters de apparatuur gevonden wordt die precies aan het wensen- en eisenpakket voldoet. Ook leuk: het resultaat kan meteen worden bewonderd in de virtuele keuken. Bovendien kunnen keuzes die gemaakt zijn worden doorgestuurd, opgeslagen of uitgeprint. Handig om mee te nemen naar de keukendealer!

Nieuwe lijn, prachtig uitzicht

In een virtuele keuken kan de Siemens apparatuur helemaal naar eigen wens of smaak worden ingebouwd. De showroom is uitgerust met de nieuwe collectie inbouwapparatuur, waaronder (stoom)ovens en inbouw espressoautomaten. De strakke, uniforme belijning maakt panoramaopstelling mogelijk, waarbij de apparatuur perfect is uitgelijnd. In de virtuele keuken is te zien hoe dit er 'in het echt' uit komt te zien, wat de consument helpt om de juiste keuze te maken.

Tips & tricks

Behalve relevantie zoals afmetingen, kleurstellingen en prijs wordt ook per productcategorie een aantal handige tips gegeven. Onderwerpen als schoonmaken, energiezuinig gebruik en inrichting van de keuken komen aan bod. Maarten Bosch, manager E-media van Siemens, was verantwoordelijk voor de lancering van de virtuele showroom: "We zijn trots op het mooie resultaat. Met de virtuele showroom hebben we een tool in handen die de consument echt verder helpt bij het uitkiezen van inbouwapparatuur. De belangrijkste functies van de verschillende apparatuur wordt uitgelegd met tekst én beeld".

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht