Ingezonden persbericht



- Persbericht -

MYORDER WINT HORECAVA INNOVATION AWARD 2009

In de horeca mobiel bestellen en betalen voor iedereen binnen handbereik

Amsterdam, 12 januari 2009 - Het product MyOrder heeft vandaag de Horecava Innovation Award 2009, de prijs voor de beste innovatie in de horeca-branche, gewonnen in de categorie Services. Dankzij deze toepassing is het mogelijk om met één druk op je mobiele telefoon een hapje en drankje te bestellen en direct te betalen via Rabo SMS Betalen.

"MyOrder heeft goed geluisterd naar de trendwatchers die in de communicatie van de toekomst een hoofdrol voorspellen voor de mobiele telefoon. Nog veel meer dan nu zal de consument overal en altijd zijn mobieltje gebruiken voor alle denkbare diensten. MyOrder geldt zeker als één van de voorlopers", aldus de jury.

MyOrder op de HorecavaMet MyOrder is het mogelijk om in de horeca met één druk op je mobiele telefoon een hapje en drankje te bestellen en te betalen via Rabo SMS Betalen. Voor ondernemers is het grote voordeel dat zij geen bestellingen en betalingen mislopen. Bezoekers van de Horecava beurs kunnen MyOrder nu live uitproberen bij Café Amsterdam op de RAI. Alle bezoekers van de Horecava ontvangen van Rabo Mobiel namelijk 2 euro in hun mobiele portemonnee waarmee ze hier een gratis drankje kunnen bestellen. Toekomst MyOrder en Rabo SMS BetalenDe mobiele markt is op dit moment enorm in beweging. Ontwikkelingen als MyOrder zijn daar weer een uitvloeisel van. Na twee succesvolle testen van MyOrder in horeca-etablissementen in zowel Groningen als Enschede, start de landelijke uitrol eind maart met de introductie van deze toepassing in Amstelhaven in Amsterdam. Rabo SMS Betalen kent op dit moment zo'n 50.000 gebruikers uit de introductiecampagne en Rabo Mobiel verwacht de komende maanden, ook na de winst van deze award, een zeer snelle groei in dit aantal te bewerkstelligen. Over de Horecava Innovation Award 2009Voor deze editie konden fabrikanten en leveranciers producten aanmelden die na 1 januari 2008 op de Nederlandse markt zijn verschenen. De onafhankelijke jury van ondernemers, deskundigen en vakjournalisten beoordeelde tijdens de negende editie van de Horecava Innovation Award ruim 120 producten en diensten. De jury koos per categorie vier nominaties. MyOrder is tot winnaar benoemd van de categorie Services.