Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Introductie WISDOM SharePoint oplossingen Benelux

WISDOM is de prijswinnende Document Management (DM) oplossing voor Microsoft SharePoint. Het managen van documenten en Outlook berichten in SharePoint biedt met WISDOM dezelfde gebruikerservaring als Windows Explorer en is in de Nederlandse taal beschikbaar.

Qua functionaliteit is WISDOM gelijkwaardig aan de traditionele DM oplossingen, echter beschikt WISDOM daarnaast over de extra flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van Microsoft SharePoint.

Dankzij de WISDOM boomstructuur wordt het managen van bestanden in SharePoint net zo eenvoudig als het werken met Windows Explorer. WISDOM ondersteunt het bekende `drag and drop` mechanisme voor het opslaan van e-mail berichten en bijlagen, verplaatsen en kopiëren van (PDF) bestanden en het uploaden van bestanden vanuit de eigen omgeving.

WISDOM is geïntegreerd met onder andere Word, Excel, Outlook en Adobe (PDF). Bovendien zorgt WISDOM voor een consistent opslag van metadata en maakt het gebruik van het innovatieve SharePoint 2007 Search voor het effectief zoeken naar documenten en files.

GeONE levert exclusief de WISDOM productrange voor Microsoft SharePoint add-ons in de Benelux.

Over GeONE

GeONE is Enterprise Content Management (ECM) specialist. Op basis van standaard beschikbare producten levert GeONE turn-key oplossingen voor Microsoft SharePoint en Google Maps/Earth binnen zowel profit als non-profit organisaties.

drs. Bastiaan Brefeld
Manager Business Development

GeONE B.V.
De Bleek 6
3447 GV
Woerden
The Netherlands
T +31 (0) 348 405108
www.geone.nl