Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Almere, 12 januari 2009.

SCHOUWBURG ALMERE SLUIT HET JAAR 2008 AF MET MAAR LIEFST 109.000 VERKOCHTE KAARTEN.

De balans voor 2008 is opgemaakt en Schouwburg Almere is ruim over de 100.000 bezoeken geëindigd. In de laatste maand van 2008 stond Tineke Schouten met haar 4 vrijwel uitverkochte voorstellingen in de Schouwburg, en ook de populaire familievoorstelling Het Huis Anubis trok volle zalen. Eerder in het jaar zorgden Najib Amhali en Theo Maassen voor een uitverkochte Grote Zaal.

In het tweede deel van dit seizoen heeft Schouwburg Almere nog tal van mooie voorstellingen in de programmering staan. Disney's High School Musical gaat in première en op 27 en 28 januari staat de schouwburg op zijn kop met deze swingende en stoere familiemusical. Als u vier kaarten of meer besteld voor deze musical krijgt u een gratis High School Musical surprise rugzakje ter waarde van E15.

Ook zijn er nog kaarten voor diverse cabaret voorstellingen, bijvoorbeeld voor het talent Micha Wertheim op 23 januari en de familievoorstelling Ali B aba en de 80 muzikanten, waarin Ali B met Holland Symfonia op zoek gaat naar de rijkdom van het symfonieorkest.

Zie voor meer informatie hierover en de actuele informatie www.schouwburgalmere.nl.

Noot voor de redactie /