Politie Zeeland


---


O-83-2009 Auto rijdt voetganger aan
Op de Stoofweg in Nieuwdorp heeft vanmiddag rond 17.26 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij een voetganger gewond is geraakt.
Een 30-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Stoofweg in Nieuwdorp. Hij zag een voetganger die aan de kant van de weg liep volledig over het hoofd. Hij hoorde een klap en zag in zijn spiegel iets langs de kant van de weg liggen. De 30-jarige man is teruggegaan en zag toen een voetganger op de weg liggen. Deze was goed aanspreekbaar. 1-1-2 is meteen gebeld. Ambulancemedewerkers constateerden een gebroken been en hoofdletsel bij de voetganger. Er is een blaastest afgenomen bij de automobilist, maar die bleek niets gedronken te hebben. De gegevens van het slachtoffer zijn op dit moment nog niet bekend.

O-84-2009 Auto gestolen in Rilland
Omstreeks 16.20 uur vanmiddag is ontdekt dat een personenauto was gestolen vanaf een parkeerplaats aan de Haltestraat in Rilland.
Het betreft hier een blauwe Volkswagen Polo, voorzien van het kenteken SH-97-FR. De eigenaresse had de auto afgesloten achtergelaten. Het bijzondere aan de auto was dat er aan de achterzijde kokers op gelast waren om een fietsendrager in te vervoeren. Aan de voorkant van de auto, boven de koplamp, zit een deukje. De waarde van de auto is onbekend.





Politie Zeeland