VAPRO


Plant Manager of the Year

De VNCI is op zoek naar kandidaten voor de verkiezing van de Plant Manager of the Year. De verkiezing is een initiatief van het blad Petrochem en de VNCI, en gebeurt in samenwerking met de Rotterdamse belangenbehartigingsorganisatie Deltalinqs en het Havenbedrijf Rotterdam.

De wedstrijd wil bijdragen aan een positief imago van de procesindustrie. Dit gebeurt door de inspanning en prestaties van plantmanagers op het gebied van onder andere veiligheid, gezondheid, milieu en productiviteit te benoemen en te waarderen. Zo verschijnen er onder meer interviews met de genomineerden én de winnaar in Petrochem en Chemie magazine.

Vorig jaar nomineerden tal van sitemanagers een plantmanager, waarvan er uiteindelijk drie deelnamen aan de verkiezing. Winnaar werd Robin Mooldijk van Shell Nederland Chemie Moerdijk als winnaar. Volgens het juryrapport gaf de Shell manager "blijk van uitmuntend technisch en organisatorisch inzicht, van excellente vaardigheden op het gebied van coachend leidinggeven en weet hij op rustige, deskundige, charismatische en inspirerende wijze het beste uit zijn mensen te halen."

Belangstellenden kunnen zich tot 3 april aanmelden via de VNCI, Jan Willem Vreuls, tel. 070-3378730 of vreuls@vnci.nl. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het avondprogramma van het Deltavisiecongres 2009 in Rotterdam.