Communicatie

Hartelijk welkom in de kleurrijke wereld van de Vakantiebeurs

Publicatiedatum: 17-12-2008

Utrecht, 17 december 2008

Geachte redactie,

Wij kondigen hierbij aan dat u in de eerste week van januari uw officiële uitnodiging voor een bezoek aan de Vakantiebeurs 2009 per post krijgt toegestuurd. Deze bestaat uit een brief die één geheel vormt met uw persoonlijke badge. U ontvangt de uitnodiging omdat u in ons bestand voorkomt als redactie/journalist.

Drukt u de badge uit het papier en -let op- neemt u deze mee naar de beurs! Als bezitter van een badge kunt u direct door naar de toegangscontrole. Registratie in de perskamer is dus niet nodig! De badge geeft toegang tot de vakdag van de Vakantiebeurs en blijft de gehele beursperiode geldig. Bij de beursentree vindt u een gratis badgehouder. Op vertoon van uw badge kunt u gratis gebruik maken van de garderobe rij K.

Belangrijk: deze badge is uw toegangsbewijs en wordt slechts éénmalig verstrekt. Het is niet mogelijk om een duplicaat te printen!

De Vakantiebeurs is voor de bezoekers het vertrekpunt voor een volgende bestemming, met actuele informatie van mensen uit de vakantielanden zelf en de mogelijkheid om ter plekke te boeken. Thema is 'Kleurrijk', wat de diversiteit aangeeft van 1600 exposanten, bestemmingen in 160 landen, performances, attracties en verrassingen. Prikkelend subthema is: 'Meet the locals'. Voor het eerst presenteert zich een gastland op de Vakantiebeurs. De primeur is voor Cuba, dat groots zal uitpakken. Hoofdsponsor dit jaar is Gezondopreis.nl.

De Vakantiebeurs 2009 is exclusief geopend voor vakbezoek en pers op dinsdag 13 januari van 10.00 tot 18.00 uur. De publieksdagen zijn van woensdag 14 januari t/m zondag 18 januari van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 16 januari van 10.00 tot 21.00 uur. De perskamer is alle dagen geopend. Voor het complete beursprogramma: www.vakantiebeurs.nl.

Tot ziens op de Vakantiebeurs 2009!

Met vriendelijke groet,
VNU Exhibitions Europe