Gemeente Rotterdam

Van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 januari 2009 vindt in Ahoy Rotterdam de InfraTech plaats, dé vakbeurs voor de grond-, water- en wegenbouw. Gemeentewerken heeft een stand in hal 1, nummer 1023.

Lezing
Op donderdagavond 15 januari geeft Gemeentewerken een interessante lezing over de innovatieve samenwerking bij project Museumparkgarage en ondergrondse waterberging. De lezing start om 19.45 uur in het InfraTheater. De lezing is voor bezoekers van de InfraTech kostenloos en vrij toegankelijk.

InfraCarrièreplatform
Bezoek op 14 en 15 januari 2009 tijdens de InfraTech het InfraCarrièreplatform. Dit is hét netwerkevenement voor hoogopgeleide starters en ervaren specialisten in de civiele techniek! Gemeentewerken Rotterdam is één van de 15 werkgevers die zich op dit platform presenteren. U kunt op het platform met ons kennismaken door bijvoorbeeld mee te doen aan een speeddate of door u aan te melden voor de forumdiscussies. Via www.infracarriereplatform.nl kunt u zich aanmelden voor het platform. Hier vindt u ook meer informatie.

Bron: Gemeentewerken, 23-12-2008