Gemeente Enkhuizen

Publieksbijeenkomsten Stadsvisie Enkhuizen 2030

Comité van Kritische Vrienden
Op 13 januari 2009 vindt in het Peperhuis aan de Wierdijk 18 in Enkhuizen de tweede publieksbijeenkomst plaats in het kader van Stadsvisie Enkhuizen 2030. De bijeenkomst wordt net als het Stadsdebat van 9 december 2008 in de Westerkerk geleidt door Jaap Huibers van Futureconsult. Ook de drie ambassadeurs, die elk een scenario/visie hebben geadopteerd, zullen deze avond wederom hun medewerking verlenen. Daarnaast zijn een aantal kritische vrienden van Enkhuizen uitgenodigd om de discussie aan te jagen en hun persoonlijke visie op de diverse themas, stellingen en uitspraken kenbaar te maken.

Jongerenparlement RSG Enkhuizen
Vooruitlopend op de derde publieksbijeenkomst in het kader van het project Stadsvisie Enkhuizen 2030, het Jongerenparlement in de aula van de RSG op 28 januari 2009, zal tijdens het Comité van Kritische Vrienden onder het motto de jeugd heeft de toekomst ook aandacht worden besteedt aan de verschillende themas die u als oudere generatie aan de jeugd mee wilt geven zodat zij hierover tijdens het Jongerenparlement kunnen meedenken en discussiëren.

Denk en doe mee!
De Enkhuizer jeugd in de leeftijd van 10-18 jaar heeft voor de kerstvakantie een USB armband ontvangen met daarop een boodschap van de burgemeester: Denk mee over de toekomst van jouw stad en laat ons zien hoe jij denkt dat Enkhuizen er in 2030 uitziet. Er zijn al enkele leuke inzendingen binnengekomen, maar wij hopen dat er nog meer zullen volgen! Tijdens het Jongerenparlement in de aula van het RSG zullen de meest bijzondere inzendingen beloond worden met een prijs. Dus, ouders en jongeren van Enkhuizen, komt allen naar het Jongerenparlement en laat ons weten hoe jullie toekomst in deze stad er uit moet zien! Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl