Gemeente Maassluis

Seniorenraad vergadering op dinsdag 13 januari 2009

Op dinsdag 13 januari 2009 vergadert de Seniorenraad in het stadhuis. De vergadering begint om 9.30 uur en is openbaar. Bewoners van Maassluis zijn van harte welkom. Vóór aanvang van de vergadering is er voor hen spreektijd gereserveerd. Belangstellenden kunnen uiteraard ook langskomen om een vergadering mee te maken.

De agenda ziet er als volgt uit:


1. Opening


2. Inspraak/Vragen halfuur


3. Mededelingen


4. Verslag 16 december 2008


5. Cursusmogelijkheden Tympaan


6. Toelichting Bewonerspanel


7. Terugkoppeling werkgroepen


- Gratis OV voor 65-plussers


8. Rondvraag & sluiting

Inspreken

Niet-leden van de Seniorenraad kunnen bij aanvang van de vergadering inspreken op onderwerpen die zijn geagendeerd. Tijdens de behandeling van deze onderwerpen tijdens de vergadering kunnen zij niet het woord voeren. Insprekers kunnen niet het woord voeren over personen.

Bij de behandeling van begrotingen en de daarbij behorende investeringsprogrammas mag uitsluitend worden ingesproken over die zaken die kunnen worden gerekend tot het taakveld van de Seniorenraad.

Vragenhalfuur

Na opening van de vergadering mogen aanwezige bezoekers via de voorzitter aan de Seniorenraad vragen stellen of opmerkingen maken over onderwerpen die tot het taakveld van de Seniorenraad behoren.

Verslagen

Vastgestelde verslagen van de Seniorenraad zijn te vinden op de website van de gemeente Maassluis www.maassluis.nl onder Bestuur en vervolgens Burgercommissies of via de Wmo-button.