Stadsdeel Amsterdam Centrum


ROODshow: meepraten over 'Rode Loper'

9 januari 2009

De openbare ruimte van Damrak tot aan de Nieuwe Vijzelstraat vormt een belangrijke entree tot de stad. Inmiddels is duidelijk hoe deze entree, de Rode Loper, eruit kan gaan zien. De uitgangspunten voor herinrichtingsplannen zijn vastgelegd in een (concept) nota. Op 13, 20 en 27 januari zijn inspraakbijeenkomsten gepland. Tijdens deze bijeenkomsten worden belanghebbenden langs het tracé geïnformeerd en krijgen de kans om hun mening te geven. Deze ROODshow wordt afgesloten met een slotbijeenkomst, waarvan de datum later zal worden bekendgemaakt. De volgende bijeenkomsten voor bewoners en ondernemers zijn gepland:

Damrak e.o.

* Ondernemers en bewoners Stg. Dam, VAC, Ondernemingsverenigingen: Damrak, Nieuwendijk, Warmoesstraat, rondvaartrederijen, bewonersgebied

* Dinsdag 13 januari, 18.30-21.00 uur Beurs van Berlage, Berlagezaal
* Ontvangst met koffie, vanaf 18.00 uur in het Beurscafé

Rokin e.o.

* Ondernemersverenigingen Rokin; Nes, Kalverstraat, UvA, BCU, bewonersgebied

* Dinsdag 20 januari, 18.30-21.00 uur Hotel De l Europe
* Zaal open 18.15 uur

Vijzelstraat en Vijzelgracht

* V5, BCU, M.Descartes, klankbordgroep Vijzelgracht, bewonersgebied
* Dinsdag 27 januari, 18.30-21.00 De Bazel, Koningszaal
* Zaal open 18.15 uur

Meer informatie
Projecten > Overige > Rode Loper

U kunt een gedrukte versie van de nota opvragen door een mailtje te sturen naar stadsdeel@centrum.amsterdam.nl, onder vermelding van uw naam, uw adres en telefoonnummer. In de onderwerpregel schrijft u: Informatie Rode Loper.

Met vragen of voor verdere informatie kunt u bellen met Antwoord, het informatienummer van de gemeente, telefoon 14020 en vragen naar mw. M. Breeman.