Provincie Utrecht

Provincie Utrecht op Infra Tech 2009

9-1-2009 -

Overheid goed vertegenwoordigd op landelijke vakbeurs

Van 13 t/m 16 januari is in Ahoy Rotterdam de nationale vakbeurs over grond-, water- en wegenbouw: Infra Tech 2009. Alle kennis en ervaring uit deze sector is gedurende die dagen verzameld op de beursvloeren. Ruim 500 exposanten nemen deel aan dit evenement. Voor het eerst geeft ook de provincie Utrecht bij die gelegenheid acte de présence met een toelichting op het werk aan de provinciale wegen en carrièremogelijkheden in de sfeer van wegenbouw en mobiliteit.

Infra Tech is in Nederland dé ontmoetingsplaats voor aannemers, ingenieursbureaus, toeleveranciers en specialisten op het gebied van infrastructuurprojecten. In het vernieuwde beursconcept is dit jaar ook de overheid goed vertegenwoordigd met diverse stands en presentaties in het Infra Theater. Behalve Utrecht, zijn dat de provincies Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland en Noord-Brabant. De volgende thema's staan centraal in het programma: Young Professionals, Innovaties, Contracten & Samenwerking en Duurzaamheid.

Gratis toegangskaartjes
De provincie Utrecht kunt u tijdens de Infra Tech ontmoeten bij stand 317 in hal 3. Voor deze speciale gelegenheid stelt de provincie 100 vrijkaartjes beschikbaar. U kunt deze gratis toegangsbewijzen aanvragen bij het secretariaat van de afdeling Communicatie, tel. 030- 258 2222.

Voor meer informatie ga naar www.infratech.nl

Meer informatie: Ron van Dopperen, telefoon 030 258 31 96