Gemeente Noordwijkerhout

13/1/2009 - Cursus `Omgaan met Geld'
Nog enkele plaatsen beschikbaar
De gemeente Noordwijkerhout heeft nog enkele plaatsen beschikbaar bij de cursus `Omgaan met Geld'. Deze cursus wordt geheel kosteloos aangeboden en is geschikt voor iedereen die meer grip wil krijgen op het eigen bestedingspatroon. Tijdens de cursus leert u om een eenvoudige en overzichtelijke huisadministratie op te zetten. Daarnaast gaat de cursus in op het omgaan met een maandelijks budget. U leert uiteindelijk om bewust de juiste financiële keuzes te maken. Uw bestedingspatroon zal worden verbeterd en u houdt daardoor meer over aan het eind van de maand.

Voor wie?
De cursus ´Omgaan met geld´ is geschikt voor iedereen die meer grip wil krijgen op het eigen bestedingspatroon. Heeft u financiële problemen of heeft u te maken met schuldhulpverlening of schuldsanering, dan is deze cursus een echte aanrader. De cursus is zeer praktijkgericht en het effect van de handelingen wordt voor uzelf steeds beter zichtbaar. Hierdoor zult u gestimuleerd worden om het financiële heft in eigen hand te nemen.

Aanvragen
Het aanvraagformulier voor de cursus `Omgaan met Geld' kunt u ophalen bij het Lokaal Loket Noordwijkerhout in het Gezondheidscentrum, Via Antiqua 23, tel. (0252) 343800, e-mail lokaalloket@noordwijkerhout.nl.