Gemeente Ede

nummer 3 / Ede, 13 januari 2009

Samenwerking met detacheringsbedrijf Consolid
Werkplaza werft 50 nieuwe buschauffeurs (V/M).

Werkplaza gaat, samen met uitzendorganisatie Consolid, 50 buschauffeurs werven. Er is in de Vallei een tekort aan buschauffeurs. Tegelijkertijd staan er banen in de transport en logistiek op de tocht. Op 20 januari doet de Promobus van Consolid Ede aan.

Consolid en Werkplaza Ede - Wageningen slaan daarom de handen ineen. Samen gaan zij mensen werven voor de functie van buschauffeur. Consolid is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de sectoren Personenvervoer, Transport & Logistiek en Beveiliging.

Werkplaza Ede - Wageningen is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Ede, Wageningen en het WERKbedrijf (voorheen CWI en UWV).

Geschikte kandidaten, ook zij die zich vanuit een werkende situatie willen omscholen tot buschauffeur, krijgen een perfecte start aangeboden: de gehele opleiding wordt betaald en Consolid biedt aansluitend een contract voor minimaal 1½ jaar. Het is de bedoeling dat de `nieuwe' chauffeurs gaan rijden in de Gelderse Vallei. Iedereen die zich aangetrokken voelt tot het beroep van buschauffeur is van harte welkom op de voorlichtingsdag, georganiseerd door Consolid en Werkplaza Ede - Wageningen. Deze vinden plaats op 20 januari 2009 van 11.00 tot 16.00 uur op de Grotestraat 58 (rechts van de Oude Kerk). Na 20 januari volgt een selectie, waarna hopelijk 50 chauffeurs in spé kunnen beginnen met hun opleiding.


---