Gemeente Anna Paulowna


Cursus Nederlands en Engels bij ROC

Het ROC Kop van Noord-Holland start in februari met een bijspijkercursus Nederlands en een basiscursus Engels. Inwoners van Anna Paulowna worden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Nederlands

In het dagelijks leven en op het werk komt het steeds vaker voor dat er brieven of rapportages geschreven moeten worden, waarbij de computer een belangrijke rol speelt. Vlot kunnen lezen en schrijven is daarbij van groot belang. Een goede brief of artikel kunnen schrijven, lijkt vaak niet zo moeilijk, maar vereist toch een bepaalde basiskennis van de Nederlandse taal.

Â

Basiskennis

In deze bijspijkercursus wordt gedurende tien weken de basiskennis van de Nederlandse taal opgefrist en wordt gewerkt aan verbetering van schriftelijke vaardigheden. Als dat nodig is, kan er eveneens gewerkt worden aan spelling en grammatica. De cursus wordt zowel in Den Helder als in Schagen op woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur gegeven en kost ⬠25 (exclusief materiaal).

Â

Engels

Wie niet of nauwelijks Engelse les heeft gehad, kan nu op eenvoudige wijze de basis van de Engelse taal onder de knie krijgen via een cursus van twintig weken. Deze cursus wordt gegeven op woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur in Schagen. De kosten voor deelname bedragen ⬠50 (exclusief boek).

Â

Opgave

ROC Den Helder, Kievitstraat 31, tel. (0223) 61 12 60. ROC Schagen, Hofstraat 13, tel. (0223) 61 12 30. Vragen naar mevrouw Koos van Geffen. E-mailen kan ook: kvangeffen@rockopnh.nl.