Nieuw hoofd Business Development & Marketing CMS Derks Star Busmann

13/01/2009 15:03

CMS Derks Star Busmann

Nieuw hoofd Business Development & Marketing CMS Derks Star Busmann

Per 1 januari is Jeroen Douwes bij CMS Derks Star Busmann begonnen als hoofd van de afdeling Business Development & Marketing.

Jeroen Douwes (36) was hiervoor werkzaam als Manager bij Deloitte Financial Advisory Services. Na zijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht werkte hij in Londen en Parijs in de hotelsector voor Inter.Continental Hotels and Resorts en maakte in 2001 de overstap naar de zakelijke dienstverlening gericht op Finance en M?. In 2002 rondde hij een MBA af op het gebied van Strategy & Finance. Sinds 2002 is hij actief bij Deloitte Financial Advisory Services. Hij werkte als adviseur op het gebied van Structured Finance voor Europese klanten.

In 2006 heeft hij de overstap gemaakt naar Energy Capital Markets waarbinnen hij zich onder andere richtte op business development voor het Dutch Deloitte Climate Change initiative en Corporate Responsibility & Sustainability. Naast zijn projectmanagement rol op verschillende opdrachten voor klanten van Deloitte heeft Jeroen gedurende de jaren een grote bijdrage geleverd aan de klantgerichtheid, de professionalisering en de marketing van zijn afdeling en teams.