Gemeenten in Noord-Holland Noord lanceren arbeidsmobiliteitsnetwerk

13/01/2009 17:09

Werkeninnoordhollandnoord

Op 12 januari 2009 is werkeninnoordhollandnoord.nl gelanceerd. Op dit online arbeidsmarktplatform kunnen banenzoekers en overheidswerkgevers elkaar vinden. Het is een samenwerkingsverband van de vier samenwerkende gemeenten Alkmaar, Hoorn, Den Helder en Heerhugowaard.

Werkeninnoordhollandnoord.nl biedt voor de aangesloten gemeenten een plaats voor vacatures, stageplaatsen en klussen/projecten. Banen- en stagezoekers kunnen zich als kandidaat inschrijven op de site en in de vacatures een passende loopbaanstap vinden.

Het mobiliteitsnetwerk werkeninnoordhollandnoord.nl streeft ambitieuze doelstellingen na. Zoals de realisatie van een sterke gezamenlijke arbeidsmarktpositie, die leidt tot de bevordering van de personele mobiliteit van de medewerkers tussen de aangesloten gemeenten. Behoud van kennis binnen de organisaties, verbeterde carrièremogelijkheden. Zo komen talenten optimaal tot hun recht, wat bijdraagt aan een aantrekkelijk werkklimaat en positief werkgeversimago.

De gemeenten die via deze website worden voorgesteld, hebben allemaal een eigen karakter en identiteit. Vanuit die eigenheid wordt vorm gegeven aan beleid. Aan de andere kant zijn er ook tal van vraagstukken die beter in gezamenlijkheid opgelost kunnen worden. De gedeelde visie op het gebied van mobiliteit, vormt de sleutel tot dit unieke samenwerkingverband in onze regio.

Het mobiliteitsnetwerk start binnen de vier gemeenten. Na de eerste aanloopperiode worden na de zomer nieuwe impulsen gegeven aan de verdere inrichting van het netwerk. Bovendien worden dan andere gemeenten en overheidsorganisatie benaderd om mee te gaan doen.

Meer informatie over het mobiliteitsnetwerk kunt u vinden op: http://www.werkeninnoordhollandnoord.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.werkeninnoordhollandnoord.nl


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Bisnathsingh, mobiliteitsadviseur bij werkeninnoordhollandnoord.nl via m.bisnathsingh@denhelder.nl. Dit e-mailadres is