Ingezonden persbericht


Uitnodiging pers en touroperator bijeenkomst Servië

Servië ontwikkelt zich tot een steeds aantrekkelijkere vakantiebestemming. Begin volgend jaar neemt Servië dan ook voor de tweede achtereenvolgende keer deel aan de Vakantiebeurs in Utrecht.

Graag nodigen wij u namens de Nationale Organisatie voor Toerisme van Servië uit voor een bijeenkomst waar u kennis kunt maken met het toeristische aanbod van Servië en de nieuwe toeristische producten die dit jaar ontwikkeld zijn. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 13 januari 2009 van 13.00 tot 15.00 op de stand van Servië (stand E049 in hal 10) in de Jaarbeurs in Utrecht.

In de presentatie zullen de volgende toeristische attracties voorgesteld worden:


* Stedentrips Belgrado & Novi Sad

* Culturele route "Transromanica" - de middeleeuwse kloosters van Servië
* Cultuurroute van de Romeinse heersers - het werelderfgoed Felix Romuliana
* Donau fietsroute in Servië

Aansluitend aan de presentatie kunt u kennismaken met typisch Servische hapjes en drankjes en traditionele Servische muziek.

Deze bijeenkomst is voor u dé gelegenheid om op een informele, maar zeker ook informatieve manier kennis te maken met Servië als toeristische bestemming. Daarnaast is het ook mogelijk een individuele afspraak te maken met een van de vertegenwoordigers uit Servië. Naast de Nationale Organisatie voor Toerisme van Servië zullen de steden Belgrado en Novi Sad vertegenwoordigd zijn.

Als u wilt deelnemen aan deze bijeenkomst of een afspraak wilt inplannen, verzoeken wij u vriendelijk u uiterlijk 31 december aan te melden via info@eurodest.nl. U ontvangt van ons dan een bevestiging en tevens informatie waar u zich kunt registreren voor gratis toegang tot vakdag van de Vakantiebeurs.

Graag tot ziens op 13 januari a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht!

Met vriendelijke groeten

Dennis van der Avoort en Arjen Rooms

Europe Destination Marketing
Azaleastraat 90-A
3051 TJ Rotterdam
E-mail: info@eurodest.nl
Tel: 010 - 785 7300
Mobiel: 06 - 2888 5668