Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Projectontwikkelaar creëert meerwaarde voor vastgoedeigenaren

Samen ontwikkelen is projectontwikkeling 'nieuwe stijl'

Amsterdam, 13 januari 2009 - Meerwaarde creëren en samen met de eigenaar ontwikkelen zijn de kernactiviteiten van de nieuwe projectontwikkelaar Hallvard. Inzicht en transparantie bieden voor de vastgoedeigenaar is hetgeen waar deze projectontwikkelaar zich op richt. Door een compleet concept te bieden weet Hallvard zich te onderscheiden in vastgoedland. Ondoorzichtige voorstellen en onontwikkeld verkopen is er niet meer bij. Hallvard is onlangs opgericht door Ernest van der Meijde en Joost Harleman.

Ontwikkelen zonder zorgen

Hallvard helpt vastgoedeigenaren, beleggers en ontwikkelaars om meer waarde uit hun onroerend goed te halen door samen te ontwikkelen. Hallvard geeft inzicht in de mogelijkheden en kansen en neemt de gehele ontwikkeling op zich. Van planvorming en uitvoering tot verkoop of verhuur. "Wij vinden het een uitdaging om vastgoedeigenaren in te laten zien dat zelf, of beter gezegd 'samen' ontwikkelen, meer rendement oplevert dan onontwikkeld verkopen aan een commerciële partij," vertelt medeoprichter en -eigenaar Van der Meijde. "De meeste vastgoedeigenaren zijn zich er niet van bewust of ze hebben zelf niet de tijd, kennis of ervaring om de ontwikkeling aan te gaan."

Andere werkwijze

Transparantie, een open begroting, laagdrempeligheid en een resultaatgebonden fee onderscheiden de werkwijze van Hallvard van die van de gevestigde projectontwikkelaars. Opdrachtgevers profiteren van de specifieke kennis en ervaring van Hallvard en van een uitgebreid netwerk en inkoopvoordelen. In een eerste vrijblijvend gesprek maakt Hallvard de mogelijkheden en kansen inzichtelijk. Hallvard zoekt zelf ook proactief naar vastgoedobjecten waar hij kansen inziet.

Over Hallvard

De Noorse jongensnaam Hallvard betekent 'sterke beschermer' en 'steen beschermer'. Hallvard is begin 2008 opgericht door Ernest van der Meijde en Joost Harleman. Hun wortels liggen in de bouw, makelaardij en vastgoedontwikkeling. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam is een team van zes mensen werkzaam in Amsterdam, Utrecht en Haarlem. De snel groeiende onderneming breidt haar activiteiten op korte termijn uit naar andere steden en regio's.

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht