Persverklaring Raad van Bestuur Ernst & Young

13/01/2009 08:41

Ernst & Young

Persverklaring Raad van Bestuur Ernst & Young

De Raad van Bestuur van Ernst & Young in Nederland en België feliciteert Jan Nooitgedagt van harte met de voordracht voor de benoeming tot Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van AEGON N.V.

Ernst & Young is er trots op dat Nooitgedagt deze belangrijke functie in de financiële wereld gaat vervullen. Momenteel is Jan Nooitgedagt voorzitter van de Raad van Bestuur van Ernst & Young Nederland en België.

Nooitgedagt speelde het afgelopen jaar een leidende rol bij het opgaan van de Nederlandse en Belgische firma's in het grotere internationale verband van Ernst & Young EMEIA, het overkoepelende orgaan waarbinnen de landen van Europa, India, het Midden Oosten en Afrika geïntegreerd zijn. Nooitgedagt is bovendien lid van het bestuur van Ernst & Young EMEIA.

Daarnaast speelt hij een belangrijke rol bij het integreren van de Belgische en de Nederlandse firma. Hij volgde op 1 juli 2006 Herman Hulst op als bestuursvoorzitter. Tot zijn benoeming als lid van de Raad van Bestuur op 1 juli 2005 was hij voorzitter van de sectorgroep Financial Services. Jan Nooitgedagt begon zijn carrière bij Ernst & Young in 1980 en werd in 1989 benoemd tot partner. Zijn cliënten waren voornamelijk grote financiële dienstverleners.

De Raad van Bestuur is Jan Nooitgedagt zeer erkentelijk voor alles wat hij voor Ernst & Young heeft gedaan en wenst hem veel succes in zijn nieuwe uitdagende rol.