Ingezonden persbericht


Nieuwe partner bij Dröge & van Drimmelen

DEN HAAG, januari 2009 -Mike Ackermans treedt toe tot Dröge & van Drimmelen Mike Ackermans (1960) is per 1 januari 2009 toegetreden als partner en senior adviseur corporate communicatie bij Dröge & van Drimmelen.

Mike was de afgelopen jaren al actief als adviseur en producent in communicatie- en mediavraagstukken voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven en de publieke sector na een loopbaan van meer dan twintig jaar in de journalistiek. Hij is gespecialiseerd in de ontwikkeling van communicatieconcepten en het inzetten van nieuwe media daarbij. Hij heeft daarnaast expertise op het gebied van investor relations en financiële communicatie.

Mike heeft in ruim twintig jaar als journalist kennis opgedaan van alle mediavormen. Hij was van 2002 tot 2007 hoofdredacteur van FEM Business. Daarvoor heeft hij gewerkt voor televisie (RTL Nieuws), dagbladen (Het Financieele Dagblad, de Volkskrant) radio (BNR Nieuwsradio), en verschillende tijdschriften en heeft diverse websites ontwikkeld en geleid. De afgelopen twee jaar produceerde hij voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven nieuwe mediaconcepten met onder andere de inzet van online video.

Bij Dröge & van Drimmelen zal Mike zich vooral gaan bezighouden met corporate communicatie en investor relations en zal hij zijn kennis van media en de financiële journalistiek inzetten voor opdrachtgevers.

Audrey Keukens senior adviseur
Audrey Keukens is per 1 januari benoemd tot senior adviseur. Audrey is ruim 7 jaar als adviseur corporate communication en public affairs werkzaam bij Dröge & van Drimmelen.

Dröge & Van Drimmelen 10 jaar
Adviesbureau Dröge & van Drimmelen is opgericht in 1999 en is gespecialiseerd in corporate communication en public affairs. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen van hun communicatiestrategie en de uitvoering hiervan en ondersteunen hen bij hun politieke belangenbehartiging. Het bureau telt vijftien medewerkers.

EINDE BERICHT