Ingezonden persbericht


Persbericht

Unisys wint IT-outsourcing servicecontract bij Dr Pepper Snapple Group

Unisys levert managed services voor 5.000 ICT-gebruikers om operaties van drankproducent te stroomlijnen en kosten te verlagen

Schiphol-Rijk, 13 januari 2009 - Unisys Corporation (NYSE: UIS) kondigt vandaag aan een eenjarig outsourcingcontract te hebben gesloten met Dr Pepper Snapple Group, een van de grootste drankproducenten in Amerika.

Binnen het contract, een voortzetting van de samenwerking sinds 2005, levert Unisys managed services voor 5.000 ICT-gebruikers binnen de Dr Pepper Snapple Group in Amerika. De diensten bestaan uit: field service waaronder onderhoud aan apparatuur en installatie, verhuizingen, toevoegingen en veranderingen van apparatuur. (IMACs); en deskside ondersteuning voor hardware en software.

"Door op het gebied van outsourcing services samen te werken met Unisys kan de Dr Pepper Snapple Group ICT-kosten beter in de hand houden en operaties beter organiseren," zegt Virginia Guthrie, Chief Information Officer, Dr Pepper Snapple Group. "Onze ICT-afdeling en Unisys werken hard om de ondersteuning voor onze werknemers doorlopend te verbeteren zodat zij zich enkel en alleen hoeven te richten op het efficiënt bedienen van onze distributeurs en andere klanten."

Scott Vogel, vice president, US Western Region, Unisys Global Outsourcing and Infrastructure Services, zegt: "Dr Pepper Snapple Group heeft Unisys gevraagd om ervoor te zorgen dat werknemers met plezier hun werk kunnen doen door tijdig beschikbare ICT met de juiste ondersteuning. Wij zijn er trots op dat onze outsourcing services het mogelijk maakt aan deze wens te voldoen en dat wij onze klant kunnen helpen bij zijn wereldwijde sourcing strategie."

Over Dr Pepper Snapple Group
Dr Pepper Snapple Group (NYSE: DPS) is een van de grootste drankproducenten in America. Wij produceren, verhandelen en distribueren meer dan 50 merken van koolzuurgashoudende softdrinks, sappen, kant-en-klare thee, mixen en andere eersteklas dranken in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en het Caribische gebied. Ons uitgebreide portfolio bestaat uit Dr Pepper, Snapple, 7UP, Mott's, A&W, Sunkist Soda, Canada Dry, Hawaiian Punch, Schweppes, Peñafiel, Squirt, Clamato, Mr & Mrs T Mixers, Rose's, Yoo-hoo en andere favorieten.

Over Unisys
Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen. We bieden consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuren en servertechnologie. We zijn erin gespecialiseerd om klanten te helpen om informatie zo te gebruiken dat bedrijfsactiviteiten efficiënt en veilig zijn zodat bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Onze consultants en specialisten helpen klanten om hun uitdagingen beter te begrijpen en meer visibiliteit te bieden in de bedrijfskritische verbanden tussen de verschillende activiteiten. Bezoek voor meer informatie www.unisys.nl.

Unisys is een geregistreerd handelsmerk van Unisys Corporation. Alle andere merken en producten waar hierin naar verwezen wordt, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

###