Ingezonden persbericht


PNY(TM) Technologies presenteert twee nieuwe high end grafische kaarten: GeForce GTX 285 & GTX 295

Mérignac, Frankrijk - 13 januari, 2009 - PNY Technologies lanceert niet eerder vertoonde grafische prestaties met de GeForce(TM) GTX 295 grafische kaart. Uitgerust met twee GeForce GTX 200 GPU's, maakt deze kaart een onvergelijkbare weergave mogelijk van de populairste games van dit moment zoals Far Cry 2, Mirrors Edge en Call of Duty: World at War.

Door twee PNY GeForce GTX 295 grafische kaarten the combineren met Quad NVIDIA SLI configuratie worden de spelprestaties naar een extreem hoog niveau getild met als resultaat adembenemende frame rates en visueel spektakel.

Graphics Plus(TM) ervaring
De PNY GeForce(TM) GTX 295 met CUDA(TM) technologie zorgt niet alleen een eerste klas gaming ervaring, deze kaart laat de gebruiker ook profiteren van de speciale effecten van spellen met PhysX, stereoscopisch 3D-support en uiterst snelle beeld- en videoverwerking onder invloed van de GPU.

Multi-monitor en multi-GPU
De krachtige prestaties van de PNY GeForce(TM) GTX 295 grafische kaart bieden de mogelijkheid om met meerdere monitors te werken en zo een unieke 3D ervaring te beleven. Gebruik één monitor voor close-up acties terwijl legers bestuurd kunnen worden op de tweede monitor. Ook kan men spelen in multi-GPU modus op de eerste monitor terwijl inkomende berichten worden weergegeven op het andere scherm. Met de PNY GeForce GTX 295 mist de gebruiker geen enkel detail van de virtuele en de reële wereld.

PNY lanceert ook de PNY GeForce(TM) GTX 285 GPUs op 15 januari. De gamer plaatst zichzelf in het heetst van de strijd en profiteert van extreme HD (2560x1600) sensaties. Dit is allemaal mogelijk dankzij de GeForce 200 Series' tweede generatie geünificeerde architectuur, NVIDIA SLI technologie, en zeer sterke prestaties voor de nieuwste spellen.

De PNY GTX 285 en de PNY GTX 295 zijn beschikbaar vanaf 15 januari 2009 met 3 jaar garantie. Bezoek

Ingezonden persbericht