AVEX toont nieuwe audiovisuele oplossingen op vakbeurs Facilitair 2009


DEN BOSCH, 20090113 -- Op de vakbeurs Facilitair 2009 toont audiovisueel specialist AVEX het nieuwste van het nieuwste op het gebied van audiovisuele oplossingen. Bezoekers maken onder andere kennis met digital signagne en Sentido®, videoconferencing, webcasting en WATCHOUT, remote beheer en AV-FLEX® dé slimme manier om investeringen te bekostigen. Facilitair 2009 wordt gehouden van 14 t/m 16 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. Vakgeïnteresseerden kunnen de beurs gratis bezoeken. AVEX is te vinden op standnummer 3017.

Digital signagne en Sentido®
Op de stand van AVEX kunt u kennis maken met het Sentido® zaalinformatiesysteem. Sen-tido®informeert bezoekers en andere gebouwgebruikers via informatiezuilen en schermen over zaalreserveringen en wijst hen met behulp van bewegwijzeringiconen de weg naar de verschillende ruimtes. Schermpjes boven of naast de deuren van de vergaderruimtes, geheel in uw eigen huisstijl, laten zien welke meeting in de betreffende ruimte plaatsvindt. "We hebben het systeem in eerste instantie ontwikkeld naar aanleiding van de vraag van onze klanten uit de hospitality-branche. Het is echter ook prima toepasbaar binnen grote bedrijfs-panden met meerdere vergaderzalen, scholen, stadions en rechtbanken," zo vertelt AVEX-directeur René Schaddelee.

Vergaderen, videoconferentie, webcasting en WATCHOUT
Daarnaast laten wij u ook graag het nieuwste van het nieuwste zien op het gebied van ver-gaderen, videoconferencing, webcasting en de verrassende beeldeffecten van WATCHOUT. Of het nu om een kleine eenvoudige vergaderruimte gaat of om een grote luxe boardroom. We richten vergaderruimtes in met de allernieuwste beeld- en geluidsapparatuur, waarbij we alle apparatuur integreren in één goed geolied presentatiesysteem. Door videoconferentie maken we het ook mogelijk op afstand te communiceren met beeld en geluid. De combinatie van live geluid én beeld maakt het tot één van de meest optimale vormen van interactief en vi-sueel contact op afstand. En met webcasting nemen we de cameraregistratie en regie voor u uit handen. We zetten de opnames om naar het internet zodat het beschikbaar is voor zowel een live uitzending of een latere uitzending. Tevens ziet u op onze stand het effect van WAT-CHOUT, een systeem met zeer veel mogelijkheden voor verrassende grootbeeldeffecten en spraakmakende presentaties.
Remote beheer en slim investeren met AV-FLEX®
Ook informeren wij u graag over de producten en diensten die u totaal 'ontzorgen' zoals on-dermeer (remote) beheeroplossingen en het AV-FLEX® concept. Met remote beheer wordt uw systeem op afstand bewaakt, op het juiste moment aangezet en uitgeschakeld en kan er direct worden ingegrepen als de techniek om welke reden dan ook een keer mocht haperen. Zodat uw gasten en bezoekers er niets van merken. U maakt onder meer kennis met tools als RoomView en Crestron panelen. En om uw investeringskosten binnen de perken te hou-den laten wij u graag kennis maken met AV-FLEX®, een slimme manier om uw nieuwe in-vestering te bekostigen.

Verhuurfaciliteiten
Uiteraard informeren wij u ook graag over onze verhuurfaciliteiten voor de audiovisuele on-dersteuning van uw vergaderingen, presentaties, productintroducties, persconferenties, con-gressen, bedrijfsopeningen, feesten, culturele manifestaties, aandeelhoudersvergaderingen, live surgery, evenementen etc.

AVEX
Al meer dan 20 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen. AVEX adviseert over totaaloplossingen, maakt het ontwerp en ver-koopt dan wel verhuurt, levert en installeert de benodigde apparatuur. Van kleine tot grote systemen en van losse apparatuur tot geïntegreerde installaties. AVEX wordt onder meer ingeschakeld bij de inrichting van boardrooms, auditoria, raadszalen, rechtszalen, collegeza-len, trainingsruimtes, theaterzalen, congreszalen, medische overdrachtsruimtes en oplei-dingsruimtes. Ook bij zakelijke en feestelijke evenementen met een tijdelijk karakter biedt AVEX professionele ondersteuning voor onder meer presentaties, congressen, live surgery, productintroducties, persconferenties, aandeelhoudersvergaderingen, beurspresentaties, dealerdagen, culturele manifestaties, openingen en feesten. Kortom: AVEX heeft alles in huis voor het realiseren van optimale informatieoverdracht, interactie, beleving en impact.

YOUR WORLD OF SOUND AND VISION





Ingezonden persbericht