Propalms tekent distributieovereenkomst met Copaco Nederland


EINDHOVEN, 20090113 -- Propalms, Inc (OTCPK: PRPM), een leidende, wereldwijde aanbieder van application delivery oplossingen voor Terminal Servers en Virtual Desktop Infrastructuren, heeft een distributieovereenkomst getekend met Copaco Nederland B.V.

Propalms heeft Copaco Nederland B.V. gekozen om de reeds ingezette groei in de Benelux verder uit te bouwen. Deze groei wordt ingegeven vanuit de behoefte aan een goedkoper alternatief voor bestaande Terminal Server oplossingen door organisaties die direct willen besparen op hun beheerkosten en pas op langere termijn willen investeren in Virtual Desktop Infrastructures (VDI).

Propalms TSE 6.0 biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere Server Based Computing (SBC) oplossingen, namelijk:

Centraal beheer van SBC én VDI omgevingen

Server Based Computing is nog steeds een veelgebruikt concept. Verwacht wordt dat ook in de toekomst zogenaamde "mixed environments" met zowel SBC als VDI zullen voorkomen. Propalms TSE 6.0 ondersteunt momenteel VMware VDI en zal op termijn ook hypervisors van andere aanbieders, waaronder Microsoft, ondersteunen. Om dit bereiken werkt Propalms nauw samen met Microsoft en verschillende andere fabrikanten. Door rekening te houden met "mixed environments" en het "open" karakter, is Propalms TSE 6.0 een flexibele en toekomstvaste investering. Door te kiezen voor Propalms, is er, in tegenstelling tot andere fabrikanten, bovendien geen sprake van zogenaamde vendor "lock-in".

Prijs/kwaliteit

In een tijd van krimpende IT-budgetten en toenemende behoefte aan eenvoudig en dus goedkoper systeembeheer, biedt Propalms de mogelijkheid om beheerkosten verder terug te dringen. Dit begint met gebruikerslicenties die zo'n 30% goedkoper zijn dan de Terminal Server oplossingen van de grootste concurrent. Propalms TSE 6.0 biedt standaard meer functionaliteit dan haar concurrenten en is door middel van gebruikersvriendelijke wizards bovendien zeer gemakkelijk te implementeren. Hierdoor is SBC (met alle kenmerkende voordelen) nu ook in te zetten in het MKB, terwijl het goed schaalbaar is naar zeer grote omgevingen. Een voorbeeld hiervan is de Toyota Motor Company, momenteel de grootste afnemer van Propalms TSE.

"De combinatie van prijs, functionaliteit, schaalbaarheid en ondersteuning van desktop virtualisatie technologie, zijn voor ons de reden geweest om Propalms toe te voegen aan ons software-oplossingenportfolio", aldus Bianca van Engeland, Business Manager Software Solutions bij Copaco Nederland B.V.

Over Propalms, Inc.

Propalms, Inc (OTCPK: PRPM) is een leidende, wereldwijde aanbieder van application delivery oplossingen voor Terminal Servers en Virtual Desktop Infrastructuren. Propalms maakt betrouwbare, schaalbare en betaalbare oplossingen voor organisaties van elke omvang die simpelweg werken. Hun filosofie is dat hun application delivery oplossingen dynamisch en flexibel moeten zijn, maar bovendien ook eenvoudig te gebruiken en beheren.


Over Copaco Nederland B.V.

Copaco Nederland B.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met circa 400 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica.





Copaco Nederland