Test de Chevrolet Cruze twee weken in Spanje


Win een reis en word een ster

BREDA, 20090113 -- Chevrolet biedt mensen de kans om als eerste de nieuwe Chevrolet Cruze te testen in Spanje! De uitverkorenen zullen verblijven in een vijfsterrenhotel, krijgen heerlijk eten en zullen met de Chevrolet Cruze (www.cruze.chevrolet.nl) schitterende plekken bezoeken. Dit alles op kosten van Chevrolet uiteraard.

Tijdens de testrit krijgt de gelukkige een videocamera mee om alles te filmen. Dit geschoten materiaal zal ook worden gebruikt bij de introductiecampagne van de Chevrolet Cruze in Nederland. Naast een reis naar Spanje kan men dus de ster in de komende Chevrolet commercial worden!

Maak een eigen filmpje

Iedereen maakt kans op deze unieke ervaring. Het enige wat gedaan hoeft te worden is op de Chevrolet Cruze site (www.cruze.chevrolet.nl) een zelfgemaakt filmpje te uploaden. In dit filmpje moet kort verteld worden waarom jij op kosten van Chevrolet naar Spanje zou moeten gaan. Bekijk vast enkele voorbeelden op: www.cruze.chevrolet.nl/win-testrit-spanje/.

Hier kunt u zichzelf opgeven voor de Cruze video wedstrijd!

Chevrolet plaatst alle inzendingen op hun eigen YouTube kanaal (www.youtube.com/chevroletcruzenl). Des te meer mensen een bepaald filmpje bekijken, des te groter de kans dat die persoon met Chevrolet naar Spanje gaat!

Bekijk de reeds ingezonden Chevrolet Cruze filmpjes en laat je inspireren!