Kemp & Van Egeraat Medioren Senioren Woon- en Zorg-Makelaardij

Kemp & Van Egeraat: Comfortabel ouder worden in iedere zelfstandige woonsituatie

Samenwerking officieel van kracht

ZEIST, 20090113 -- Kemp & Van Egeraat biedt medioren en senioren woon- en zorgdiensten op maat. Ouderen willen steeds vaker zelfstandig blijven wonen. Door bezuinigingen verandert de kwaliteit van zorg. Met deze twee ontwikkelingen en de sterk toenemende vergrijzing in het achterhoofd richtten Gerda Kemp en Ariane van Egeraat de firma Kemp & Van Egeraat op. De samenwerking is deze week officieel van kracht geworden.

Kemp & Van Egeraat biedt alle diensten van een makelaar met daarbij speciale aandacht en diensten voor medioren en senioren woonvraagstukken. Voor wat betreft zorg biedt het bedrijf verpleegkundige zorg thuis, thuiszorg, gezelschapsdame en dienstverleningen van praktische aard - bijvoorbeeld woningonderhoud, een klusser of tuinman - waar de cliënt zelf geen oplossing voor ziet. Gerda Kemp: "Wij bouwen woon- en zorgdiensten om de cliënt heen, op maat. De wens van de cliënt is onze zorg".

Kemp & Van Egeraat biedt medioren en senioren de mogelijkheid zo lang en zo onafhankelijk mogelijk zelfstandig in de eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Om dit te realiseren biedt Kemp & Van Egeraat advies en diensten omtrent wonen en zorg. In een vrijblijvend gesprek zetten zij de wensen van de cliënt op een rij en organiseren zij alle benodigde trajecten.

In november 2008 won de nieuwe onderneming de prijs voor het beste ondernemersplan van startende ondernemingen in de provincie Utrecht.

info@kempenvanegeraat.nl
www.kempenvanegeraat.nl 030 - 6990410