Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Le Boat biedt bezoeker 10% beurskorting tijdens Vakantiebeurs

December 2008 * * * Tijdens de Vakantiebeurs van 13 t/m 18 januari 2009 is Le Boat voor het eerst met een eigen stand in hal 11, stand A051 vertegenwoordigd. Het Le Boat aanbod is in 2009 riant met maar liefst 1000 boten in 60 verschillende types, ingedeeld in drie klassen. De 41 vertrekbasissen liggen in 8 Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland en Italië). Dit resulteert in meer dan 200 routesuggesties voor vaarvakanties, zonder verplichting van een vaarbewijs!

Ontdek de kleurrijke wereld
Ga af van de gebaande paden en ontdek de kleurrijke plekken in Europa vanaf het water met uw 'eigen' boot. 'Ontdek de kleurrijke wereld' staat centraal tijdens Vakantiebeurs 2009. Via www.leboat.nl kunnen online toegangskaarten voor de Vakantiebeurs met een korting van ¤ 5,50 per persoon worden besteld. Le Boat tijdens Vakantiebeurs
Le Boat presenteert haar vaarvakanties dit jaar op een eigen stand in hal 11, Stand A051. Praat met de mensen van Le Boat over de vele mogelijkheden om met de boot uw favoriete regio te ontdekken. Wat dacht u van de Loire Vallei, met zijn historische en culturele bezienswaardigheden of voor de Franse wijnliefhebbers een culinaire vaarvakantie in Bourgondië? Een weekend varen in Vlaanderen en Gent en Brugge ontdekken of de multiculturele sfeer in Elzas-Lotharingen, waarbij u door drie landen vaart. Als u van vissen houdt, boek dan de uitgezochte visrevieren in Ierland of Duitsland. Vergeet niet om (kinder)fietsen mee te boeken! Betoverend Venetië, met haar omliggende eilanden, kunt u ook vanaf 'eigen' zonnedek bekijken.

Speciale Vakantiebeurs aanbieding
Tijdens de Vakantiebeurs ontvangt u op de Le Boat stand 10% beurskorting op de totale huurprijs, ongeacht het vaargebied, type boot of de vertrekdatum. Deze aanbieding geldt uitsluitend voor reserveringen tijdens de Vakantiebeurs en mag worden gecombineerd met andere acties tot max. 15% korting. De reisbevestiging moet vóór 24 januari plaatsvinden.

Nederlandstalige informatie over de Le Boat-boten van Crown Blue Line, Connoisseur en Emerald Star en reserveringen krijgt u bij: Le Boat c/o Crown Blue Line GmbH:
Theodor-Heuss-Straße 53-63 / Ingang D
61118 Bad Vilbel, Duitsland
Tel: +49 (0)6101 - 55 791-80
Fax: +49 (0)6101 - 55 791-22
E-Mail: info@leboat.nl
www.leboat.nl

Het professionele Nederlandstalige team helpt bij de reisplanning of reservering.

De Le Boat-vaarvakanties zijn ook te reserveren bij de volgende adressen: In Nederland: Le Boat c/o Sunsail en o.a. Yellow&Blue Vaarvakanties, VDF-Frankrijk Specialist, Zijda Yachting In België: o.a. Gallia, Locazur, Channel Sailing


---

Contactadres voor de pers :
Willemsen PR, Gerrie Willemsen
Tel. 0315-65557, mobiel 06-51984479
gerrie@willemsenpr.nl
vandenheuvel@leboat.nl