Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

EP-presentaties Cheap Thrills en Project-D op dinsdag 13 januari in café De Paap.

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting om de twee weken een concertavond in café De Paap. Elke keer treden twee talentvolle Haagse acts op. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Tijdens de Haags Pop Podium Avond op DINSDAG 13 JANUARI wordt in cafe De Paap opgetreden door de bands Cheap Thrills en Project-D.

PROJECT-D
Deze band is opgericht in 2008 door Danny van Hek. Na een aantal jaren in andere bands te hebben gespeeld wilde hij een groep hebben waarin alle muzikanten even gemotiveerd waren en muziek speelden die hij wél leuk vond. Na diverse audities werden de bandleden voor deze nieuwe groep gevonden. Inmiddels is de debuutd-EP opgenomen die 13 januari officieel wordt gepresenteerd. Bezetting: Danny van Hek (zang/gitaar), Lester de Bats (gitaar), Bronco Kuijt (bas) en Stan van Antwerpen (drums).

CHEAP THRILLS
De drie 'chicks' van Cheap Thrills zijn afkomstig uit de regio Den Haag en Haarlem. De band is ontstaan in mei 2005 en valt muzikaal het beste te omschrijven als 'rock met 'n rauw randje'. Punkrock-'n-roll met zoete 60's melodieën en invloeden van o.a. Stevie Ray Vaughan, AC/DC, Nashville Pussy en Turbonegro. Live speelt het drietal met een gastgitarist. Bezetting: Selma (zang), Hermance (bas) en Nurhaya (drums). Tijdens de Haags Pop Podium Avond wordt hun nieuwe EP gepresenteerd.

Haags Pop Podium Avond - Dinsdag 13 januari - 21.00 uur. Café De Paap is gevestigd aan de Papestraat 32 in Den Haag. Entree gratis.

Meer informatie:

Project-D - http://www.project-d.org
Cheap Thrills - http://www.myspace.com/cheapthrillsband R.G. Ruijs Stichting - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium - www.haagspoppodium.nl
De Paap - www.depaap.nl