Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 10.05 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 13 januari

* Voorschoten: Poging verkrachting

* IJmuiden: Bankfraude

* Scheveningen: Overval IBIS Hotel

* Rotterdam: Overval DA-drogist

* Den Haag: Pinnen onder dwang

* Naaldwijk: Inbraak bij Gamma

* Helmond: Overval kledingzaak

* Rotterdam: Dood José Sanches

* Resultaten uitzending 6 januari en eventueel opgeloste zaken

Voorschoten: Poging verkrachting
Een 27-jarige vrouw uit Leiden wordt op maandag 24 november op de Thorbeckeweg in Voorschoten aangerand. Door hard te gillen ens schreeuwen weet ze erger te voorkomen.

Rotterdam: Overval DA-drogist
Op maandag 8 december overvallen 2 mannen met bivakmuts rond 17.25 uur de DA-drogist aan het Marinus Bolkplein in Rotterdam. Een van de mannen is waarschijnlijk verantwoordelijk voor nog meer overvallen in Rotterdam.

Helmond: Overval kledingzaak
Op dinsdag 9 december 2008, rond 10.00 uur, overvallen 2 mannen, waarvan er 1 met een vuurwapen, modezaak Jen's Mode in de Veestraat in Helmond. Voor en na de overval worden ze door straatcamera's gefilmd.

Rotterdam: Dood José Sanches
In de hal van zijn woning aan de Claes de Vrieselaan in Rotterdam wordt dinsdag 11 november 2008 de 42-jarige José Manuel Sanches doodgeschoten.

Gezochtzaken
IJmuiden: Bankfraude
Op dinsdag 18 november 2008, omstreeks 13.45 uur; wordt in de Rabobank aan de Dokweg in IJmuiden, door een man, fraude gepleegd.

Scheveningen: Overval IBIS hotel
Zaterdag 24 mei 2008, omstreeks 05.00 uur, vindt er in het Ibis-Hotel aan de Gevers Deynootweg in Scheveningen een gewelddadige overval plaats.

Den Haag: Pinnen onder dwang
Op vrijdag 28 november 2008 omstreeks 23.15 uur wil een medewerker van Domino's Pizza's op het Goudenregenplein in Den Haag nog geld pinnen. Hij wordt gedwongen zijn geld af te geven aan een jongeman op een scooter. Het kenteken van die scooter is bekend.

Naaldwijk: Inbraak bij Gamma
Op woensdag 26 november 2008 wordt er in de nachtelijke uren ingebroken bij de Gamma aan de Gildestraat in Naaldwijk.