Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infor breidt operationeel managementteam uit om verdere groei te stimuleren

Oudgediende uit de branche Greg Corgan benoemd tot directeur Global Field Operations

Barneveld - 13 januari 2009 - Infor maakte vandaag de aanstelling van Greg Corgan als nieuwe directeur voor de wereldwijde bedrijfsactiviteiten en als senior adjunct-directeur van de onderneming bekend. Deze functie werd gecreëerd naar aanleiding van de constante groei van Infor en het jaarlijks groeiende aantal nieuwe klanten. In zijn nieuwe rol zal Corgan de bedrijfs- en organisatorische strategie en directe groei-iniatieven leiden en aan het hoofd staan van Infors wereldwijde organisaties voor Sales and Professional Services. "Door zijn onophoudelijke focus op de klant is Infor uitgegroeid tot één van de toonaangevende softwarebedrijven ter wereld, en we vergroten de kennis en de capaciteiten van ons managementteam om dit hoge prestatieniveau te handhaven," verklaarde Robin Pederson, chief operating officer van Infor. "Gregs internationale focus, zijn uitstekende staat van dienst bij het leiden van internationale bedrijfsactiviteiten, zijn diepgaande kennis van de zakelijke softwaremarkt en algehele zakelijke scherpzinnigheid maken hem tot de juiste man voor de supervisie van onze organisaties voor Sales en Professional Services en daarmee het stimuleren van onze successen op lange termijn." Corgan beschikt over meer dan drie decennia zakelijke verkoopervaring en een bewezen staat van dienst in het creëren en implementeren van bedrijfsontwikkelingen en zakelijke groeistrategieën, alsmede het succesvol onderhouden van klantrelaties. Hij was eerder verantwoordelijk voor verkoop en beleid bij onder meer IBM, Computer Associates en Fair Isaac. Bij IBM vervulde Corgan een aantal functies en groeide snel uit tot algemeen manager voor wereldwijde oplossingen. In deze functie droeg Corgan de algemene verantwoordelijkheid voor e-commerce-, Supply Chain-, ERP- en CRM-oplossingen. Tijdens zijn aanstelling als vicedirecteur voor de afdeling internationale verkoop bij Computer Associates was Corgan verantwoordelijk voor een jaaromzet van 3,6 miljard USD, waarbij hij een sales/pre-sales-organisatie van ruim 5000 medewerkers aanstuurde. Corgan bezit een bachelor-graad in bedrijfskunde van de University of Notre Dame.

Opmerking voor redacteuren: Een volledige biografie en foto van Greg Corgan vindt u op de website van Infor op: http://www.infor.com/company/leadership/executives/gregcorgan.

Over Infor
Infor ontwikkelt en koopt functioneel rijke software aan en ondersteunt zijn software met duizenden specialisten en vakmensen. Infor maakt de software beter door middel van voortdurende innovatie, snellere implementatiemogelijkheden, wereldwijde toepassingen en flexibele aanschafmogelijkheden. In de afgelopen jaren is Infor wereldwijd gegroeid tot een van de grootste aanbieders van bedrijfssoftware. Voor meer informatie naar, bezoek www.infor.com.