Ingezonden persbericht


Bouwwerkzaamheden in volle gang

Realisatie appartementencomplex in Plan Groen Wijck te Blokker

In het nieuwbouwproject 'De Regenboog' in het Plan Groen Wijck te Blokker wordt een appartementencomplex gerealiseerd. Het complex bestaat uit driekamer- en tweekamerappartementen en zal zijn voorzien van een lift. Naar verwachting zullen de woningen, die ruim van opzet zijn, in het najaar van 2009 worden opgeleverd.

Het complex, dat bestaat uit twee woonlagen, omvat in totaal zestien appartementen: acht driekamer- en acht tweekamerappartementen. De ruime woningen beschikken onder meer over een open keuken, een binnenberging én een individuele berging op de begane grond. De appartementen zijn 'om en om' gesitueerd, zodat op elke woonlaag vier driekamer- en vier tweekamerappartementen te vinden zijn. Het modern ogende gebouw ligt aan de rand van de nieuwbouw en zal verrijzen aan de Koolduif.

Inschrijven bij Wooncompagnie Schagen
Wie voor een appartement in het complex in aanmerking wil komen, dient zich in te schrijven als woningzoekende bij Wooncompagnie Schagen en als bewoner van de gemeente Hoorn (met de kernen: Hoorn, Blokker en Zwaag) de voorkeurskern 'Blokker' op te geven. Ingeschreven woningzoekenden kunnen vervolgens reageren op advertenties op de website van Wooncompagnie en via de woonkrant van Wooncompagnie.

De huurprijs van de tweekamerappartementen is vastgesteld op E 468,00 exclusief de huurverhoging van 2009 en de servicekosten. De driekamerappartementen zijn geïndiceerd op E 512,00 exclusief de huurverhoging van 2009 en servicekosten. De woningen zijn geschikt voor bewoners in alle categorieën.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de appartementen in Plan Groen Wijck in Blokker, dan kunt u contact opnemen met Wooncompagnie (0900 20 22 373). Of u bezoekt www.wooncompagnie.nl.

---- --