Ingezonden persbericht


Knotgroep Lopikerwaard zet zich in

Extra handjes welkom

Zaterdag 10 januari 2009 hebben leden van de nieuwe knotgroep Lopikerwaard knotwilgen rondom het erf van een boerderij aan Blokland in Montfoort geknot.

Ondanks de kou stonden de leden van de knotgroep gereed om de klus te klaren. Het ijs was daarbij een geweldige hulp om er aan alle kanten gemakkelijk bij te kunnen. De afgezaagde takken konden gemakkelijk worden afgevoerd. Mede door de winterzon was het aangenaam werken met een gezellige groep mensen. Hun inzet werd dan ook beloond met koffie, taart, warme chocolademelk en koeken. Na afloop stond een kop erwtensoep klaar en voor wie het wilde mocht ook een doosje eieren mee naar huis nemen.

De knotgroep kijkt tevreden terug op een goede werkdag en een bijdrage aan de instandhouding van een authentiek landschapselement in de Lopikerwaard. De groep keert deze winter nog een keer terug om het karwei verder af te maken.

Heeft u ook zin om mee te helpen? Of bent u een grondeigenaar in de Lopikerwaard die helpende handen kan gebruiken? Neemt u dan contact op met Maurice Kruk, telefoon 06-22922007 of info@zh.landschapsbeheer.nl.