Gemeente Best

Openbare bekendmakingen, week 02 - 2009

DEFINITIEVE BESLUITEN

Besluit straatnaam Oranjehof
Op 7 oktober 2008 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om de sraatnaamgeving vast te stellen voor Oranjehof, gelegen ter hoogte van de Oranjestraat 8-10.

Het besluit ligt vanaf 6 januari 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij balie 2. Bezwaar maken? Kijk onder het kopje Procedure bezwaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw H. Jacobs, via telefoonnummer: 0499-360911.

Procedure bezwaar
Binnen zes weken na de dag waarop het besluit tot straatnaamgeving is gepubliceerd, kunt u hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 50, 5680 AB Best.

Daarnaast kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank te s-Hertogenbosch, postbus 90125, 5200 MA s-Hertogenbosch. Een dergelijk verzoek kan alleen worden ingediend nadat bij burgemeester en wethouders een bezwaarschrift is ingediend. U dient bij het verzoek tot voorlopige voorziening een afschrift van het bezwaarschrift te overleggen.

OVERIGE BEKENDMAKINGEN

Ontheffing geluidsvoorschriften
Café Marktzicht heeft een kennisgeving incidentele festiviteiten gedaan voor het houden van een Hollandse avond op 10 januari 2009. De Hollandse avond zal plaatsvinden in het café, gelegen aan het Wilhelminaplein 4. Op grond van het bepaalde in het Besluit horeca-, sport- en recreatie-inrichtingen milieubeheer en in de Algemene Plaatselijke Verordening krijgt Café Marktzicht ontheffing van de geluidsvoorschriften uit genoemd besluit voor de activiteiten waarbij muziek ten gehore wordt gebracht. Dit geldt voor de activiteiten op zaterdag 10 januari 2009 tussen 20.00 en 02.00 uur.

Meldingen op grond van artikel 8.40 van de Wet Milieubeheer


* Op 18 december 2008 hebben wij een melding ontvangen van Museum De Bevrijdende Vleugels op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer voor een oorlogsmuseum gelegen aan het adres Sonseweg 39 te Best.

* Op 18 december 2008 hebben wij een melding ontvangen van Sign o' the Times B.V. op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer voor een bedrijf dat handelt in materialen voor de reclamewereld aan het adres De Donge 7 te Best.

* Op 22 december 2008 hebben wij een melding ontvangen van Grondverzet en Sloopwerken Th. Van de Loo B.V. op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer voor een grondverzet, sloop en transportbedrijf aan De Dieze 2 te Best.